10. Kolo 1.A Třídy: SK Týniště n.O. - SK Roudnice 2:2 (1:1)

08.11.2017 11:20
     
SK Týniště n.O.
 
vs.
SK Roudnice
 
2:2
( 1 : 1 )
(5:6)
Střelci:
Mládek, Matoušek   Krejcar, Šiška


 

Sestavy:
Baťha - Horák I., Horák II. ( 39. Repák ), Matoušek, Huňák - Forejtke ( 90. Winkler Jan ), Šreibr, Mládek, Tomášek (84. Novák ) - Fidra, Voda ( 46. Kos )   Šanda - Cuberka, Mikan, Novotný ( 70. Tykva ), Houser - Krejcar, Stoszek, Koblížek, Koutník - Šiška, Kučera


 

Karty:
1 ( Horák II. )   4 ( Houser, Stoczek, Cuberka, Tykva )
0   1 ( 81. Cuberka )


 

Šrajer Jan - sekretář (domácí):
Za krásného počasí a před nejlabší podzimní návštěvou se hrál výborný fotbal. Hosté šli v prvním poločase do vedení naší vlastní brankou, ale hned z protiútoku se podařilo vyrovnat! Výborný zápas pokračoval i ve druhé půli a byli to domácí , kteří šli do vedení krásnou brankou Martina Matouška, ale hosté dokázali odpovědět. V poslední minutě Domácí celek vstřelil vítězný gól, Který ale pro sporný ofsajd nebyl uznán! V penaltovém rozstřelu byli hosté prostě lepší.


 

Mikan Zdeněk, asistent trenéra (hosté):
Na krásném hřišti se hrál dobrý fotbal. V první půli s minimem šancí, kdy domácí dokázali reagovat na naše vedení. Ve druhé půli si oba celky vypracovaly šance , ale padnul pouze jeden gól na každé straně. Chvíli před neuznaným gólem domácích jsme Koblížkem mohli zlomit zápas na naši stranu. V penaltách jsme byli 100%.


 

Diváků: 100
Rozhodčí: Jakub Franěk
Zpět