Zimní soustředění: Bedřichov 15.-18.1.2015

02.02.2015 19:32

Naše CÉČKO opět vyrazilo na zimní soustředění. Tentokrát jsme zabrousili do Jizerských hor, konkrétně do jejich centra Bedřichova. Před odjezdem jsme si vyslechli řeči o čtyřdenním alkoholickém dýchánku, ale kdo se zúčastnil, tak potvrdí, že šlo o fyzicky velmi náročný víkend.

Ve čtvrtek jsme dorazili na chalupu U Trompetra až za tmy a po zabydlení jsme ladili formu na náročný páteční program. Druhý den ráno jsme vyrazili do stopy, která začínala hned za plotem. Jeli jsme po trasách, kde se jezdí Jizerská 50, vše krásně upraveno, prostě paráda. Někdo jel rychleji, někdo pomaleji, ale vždy jsme na sebe kamarádsky počkali a všichni jsme si vychutnali skoro třicetikilometrovou trasu. Večer jsme vyrazili za rehabilitací do městských lázní do Jablonce n.N. Sobotní okruh byl již o něco kratší (15 km), ale na naše nepříliš trénované nohy to úplně stačilo. Odpoledne proběhl vyhecovaný pingpongový turnaj a večer byla příjemná sauna. Následovalo hodnocení pobytu. V neděli jsme vyrazili dopoledne na zdravotní procházku a odpoledne jsme se zbalili a pádili domů.

V Bedřichově jsme prožili krásný prodloužený víkend, plný pohybu, ale i dobré nálady a pohody. Už se těšíme na příští rok.

 

Fotky od Miloše Mrštíka:

https://tomasrejl.rajce.idnes.cz/Zimni_soustredeni_CECKA_2015_Bedrichov

Zpět