28. Kolo 1.Třídy: Sokolo B. Třemešná - SK Roudnice 2:3 (1:3)

10.06.2017 12:32
     
Sokol B. Třemešná
 
vs.
SK Roudnice
 
2:3
(1:3)
Střelci:
10. Hruška, 61. Kubelka Jaroslav   28. Stoszek, 35. a 45. Kučera


 

Sestavy:
Dobřichovský Miroslav, Kiss Petr, Kubelka Josef, Hruška Michal, Pátý Milan, Žaba Dominik, Hažer Jan, Kubelka Tomáš, Kubelka Jaroslav, Kubelka David, Hendrych Radomír, 79. Pátý Jan za Kiss Petr, 57. Schneider Jakub za Hendycha   Hopko Miroslav, Koutník Lukáš, Mikan Zdeněk, Novotný Miloš, Novotný Jakub, Tomeš Josef, Černý Josef, Šiška Jakub, Stoszek Lukáš, Kučera Tomáš, Koblížek Jakub, 56.Koutník Denis za Tomeše, 80. Mrštík David za Novotný J.


 

Karty:
68. Dobřichovský   90. Hopko
     


 

Z. Šturma, trenér (domácí):
Ač jsme se dostali do vedení, o poločase jsme prohrávali o dvě branky. Soupeři jsme darovali lacinými chybami v defenzívě pohodový náskok. Ve druhém poločase se nám podařilo už jen snížit a tak si hosté z našeho hřiště odvezli tři body. To se zatím nikomu na jaře nepovedlo.


 

Mikan Zdeněk, asistent trenéra (hosté):
Sice jsme inkasovali jako první, ale díky dvojici Stoszek-Kučera jsme výsledek otočili. Začátek druhého poločasu patřil domácím, kterým se podařilo snížit. I přes obdržený gól držel naše naděje dnes výborný Hopko. Oproti minulému zápasu jsme ukázali, že umíme o body bojovat. Chválím celý tým.


 

Diváků: 80
Rozhodčí: Miroslav Hron
Zpět