Menšl Karel

08.04.2009 21:28

 

Vážení příznivci roudnického fotbalu, dnes se mi podařilo vyzpovídat jednu z nejvýraznější postav působící v roudnickém dresu v minulém roce. Je jím skvělý brankář a výborný člověk Karel „Carlos“ Menšl. Karel ukončil po podzimu hostování v našem týmu a nyní se pere o místo jedničky v týmu FC Olympia HK.
Karle po roce a půl jsi opustil Roudnici, kde sis získal srdce mnoha fanoušků. Asi se neodcházelo lehce, že?
Působení v Roudnici mě hodně pomohlo, jak po výkonnostní, tak po psychické stránce, je tam dobrá parta a určitě se mě neodcházelo dobře...a kdo ví, třeba s jednou i vrátím.
Svými dobrými výkony sis řekl o šanci v kádru krajského lídra FC Olympia HK. Jak se ti zatím daří?
Bohužel 1. soutěžní kolo jsem kvůli červené kartě z podzimu (proti Trutnovu B) sledoval spoluhráče pouze z hlediště a proti Náchodu jsem také důvěru nedostal, tak doufám, že to v nejbližší době přijde a také přiložím ruku k dílu.
Šanci jsi zatím měl teda pouze v přípravě, ale můžeš porovnat kvalitu zápasů s týmy z vyšších soutěží?
Ano, v přípravě jsem dostával příležitost pravidelně. Většinu zápasů jsme sehráli s divizními celky, ale také s účastníkem ČFL Náchodem A, se kterým jsme odehráli dva vyrovnané zápasy. Beru to jako dobrou zkušenost a kvalitní přípravu na sezonu.
Kdo na tebe z tvého současného týmu nejvíce zapůsobil?
Kluky z Olympie už jsem znal, takže nic nového. Nejvíce na mě zatím zapůsobil nový trenér J.Košátko, líbí se mi jeho přístup. Naštěstí spolu zatím vycházíme dobře...
A s kým si v týmu nejvíce rozumíš?
Jelikož jsme tým, tak bych si měl rozumět se všemi, ale nejvíce si rozumím s Jirkou Maškem, sice se pereme o místo, ale klape nám to dobře.
Co bys vzkázal bývalým roudnickým spoluhráčům do jarních zápasů?
Kluci!!! Je to docela dobře rozjetý, tak doufám, že se budete prát až do konce a bojovat o co nejlepší místo. Ať se s Vámi Aleš Javůrek muže taky někde chlubit. Držím palce...
Karle moc děkuju za rozhovor a tobě my všichni, které sis během působení v Roudnici získal, přejeme mnoho úspěchů v dobře rozjeté kariéře.

Zpět