10. Kolo 1.A Třída: MFK Trutnov "B" - SK Roudnice 2:2 (1:1) PK 4:2

18.10.2016 19:34
     
MFK Trutnov B
 
vs.
SK Roudnice
 
2:2
(1:1)
(4:2)
Střelci:
24. Vošanovič, 88. Doubic   36. a 86. Kučera


 

Sestavy:
Tichý - Přívratský, Wimmmer, Šimočko, Kancok - Doubic, Groer, Ficner, Šimůnek (70. Tůma) - Rejl (86. Štěpánek), Vošanovič (77. Huynh)   Hopko, Koutník L., Mikan, Novotný M., Novotný J., Tomeš, Koblížek, Brendl, Stoszek, Krejcar, Kučera (86. Koutník D.)


 

Karty:
64. Vošanovič    
     


 

Realizační tým MFK Trutnov (domácí):
První minuty byly opatrné, ale postupně jsme si vytvářeli stále větší tlak a usadili se kolem vápna soupeře. Z tohoto tlaku nakonec také vzešla vedoucí branka. Bohužel jsme se po vstřelení gólu zatáhli a soupeř toho využil. Nejprve vyrovnal hru a následně i skóre. Ve druhé půli jsme nebyli schopni nic vymyslet, přihrát si, natož se dostat do šance. Hosté nás potrestali a v 86. minutě otočili stav utkání. Naštěstí ani oni nedokázali své vedení uhájit a za dvě minuty bylo opět srovnáno.


 

Mikan Zdenek, asistent trenéra (hosté):
Domácí začali náporem, který vyústil ve vedoucí branku v naší síti. Poté jsme vyrovnali hru i skóre. Druhý poločas jsme byli aktivnější, dobře jsme bránili a byli i nebezpečnější dopředu. Odměnou byl vedoucí gól v 85.min. Bohužel nám to vydrželo pouze 2 minuty. V penaltách byli tentokrát šťastnější domácí. Za výkon jsme si zasloužili body tři, ale máme pouze jeden.


 

Diváků: 50
Rozhodčí: Hron
Zpět