13. kolo IV.třídy sk. B - 2010/11 TJ Sokol Roudnice "B" : SK Libčany "B" 1:2 (0:2)

05.11.2010 18:45

Branka: Klapka D.

Sestava TJ Sokol Roudnice "B": Žák - Truhlář O., Svatoň P. (43. Kmoníček O.), Špaček V., Mrštík D. - Melichar (80. Švadlenka), Vlasák, Klapka D., Panchártek - Gráf, Mrštík

Další derby v domácím prostředí se nám nepodařilo proměnit v nějaké body, i když jsme dnes byli minimálně bodu poměrně blízko. Úvod utkání se odehrál spíše ve středu pole a tak vzruch a první pořádná šance byla k vidět asi až ve 20. minutě, kdy uklouzl stoper Svatoň, ale Vodička nedázal brejk zakončit. Naší hře se příliš nedařilo v ofenzívě, ale poměrně slušně jsme hráli v defenzivní činnosti. Toto trvzení ale sráží dvě chyby v obraně, za které nás soupeř dvakrát potrestal. Zlepšená hra ve druhé půli, kdy soupeř snad ani jednou nevystřelil mezi tyče naší branky nakonec přinesla pouze snížení z kopačky Klapky. Ten měl ještě další 100% tutovku, ale trefil pouze hostujícího brankáře.

Utkání sice nepřineslo body, ale myslím, že tým si uvědomuje, že musí na hřišti nechat víc než dosud nechával, a to bylo ve druhé půli vidět. Aktuálně se nám sice nedaří tolik fotbalově, ale nasazením a agresivitoou mnohdy soupeře dokážeme přehrát. Věřím v dobrý výkon i na hřišti první Boharyně, kde nám ale budou někteří hráči chybět.

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/4.trida_sk._B_Roudnice_B_Libcany_B_1_2/

Zpět