14. kolo I.A třídy: TJ Sokol Roudnice : FC Nový Hrace Králové 3:1 (1:1)

11.11.2014 18:09

Sestava TJ Sokol Roudnice: Tomek – Vlnas, Mikan, Brendl, Jakub Krejcar – Vlasák, Židík, Pejchal, Jan Krejcar (89. Svatoň) – Kmoníček (87. D. Koutník), Bednář (67. L. Koutník).

Branky: Kmoníček 2, Krejcar Jan

Do utkání jsme vstoupili aktivně a již v 5. minutě mohl změnit skóre Mikan, ale jeho hlavička nebyla přesná. O chvilku později, ale po krásné kombinaci vsítil vedoucí branku Kmoníček. Hosté hrozili rychlými kontry, ale povětšinou si s nimi obrana či brankář Tomek dokázali poradit. Změnu skóre tak přinesla trochu laciná branka po dalekonosné střele, která změnila směr a Tomek již nedokázal na tuto změnu zareagovat. Vrátit vedení domácím mohl Kmoníček, ale povedená střela pouze orazítkovala břevno. Druhý poločas byl v nejprve v řežii domácích, ale brankové příležitosti nedokázali domácí dlouho využít. Hlavní slovo si tak opět vzal Kmoníček, který se ideálně uvolnil mezi obránci a samostatný nájezd přesně zakončil. Hosté se pak snažili o vyrovnání, to ale domácí nepřipustili a tak konečnou podobu dal utkání Honza Krejcar přesným zakončení individuální akce. Za velmi pěkného počasí si fanoušci užili i druhé zasloužené sobotní vítězství domácích. Věřme že se týmům bude dařit i na jaře.

Vladislav Koudelka, trenér Roudnice: „Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Po kombinační akci se prosadil Kmoníček. Soupeř vyrovnal po střele z dálky. Ve druhém poločase se z několika šancí prosadil pouze Kmoníček. Ke konci zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, až se v poslední minutě prosadil na 3:1 Jan Krejcar. Za vítězstvím jsme šli důsledněji. Mimo jiné jsme ještě dvakrát nastřelili břevno. Jsem rád, že je již konec podzimu, protože nás je míň a míň. Všem hráčům chci za podzimní část poděkovat."

Zpět