15. kolo IV.třídy sk. B - 2010/11 TJ Sokol Roudnice "B" : Myštěves "B" 2:2 (1:1)

03.04.2011 20:11

Branky: Novotný, Špaček V. (p)

Sestava: Zasadil - Truhlář, Šiška, Mrštík (46. Švadlenka (87. Klapka M.)) - Špaček J. (70. Jarkovský), Špaček V., Novotný, Panchártek - Kučera, Gráf (46. Mencák), Klapka D.

První jarní utkání bylo také premierovým pod vedením Miroslava Švadlenky a začali jsme jej velmi dobře, když v 15. minutě se po skvělé individuální akci prosadil gólově Novotný. Druhou branku mohl o chvilku později přidat Špaček J., ale nebyl v koncovně ani přesný ani důrazný. Hosté se postupně osmělovali a několikrát velmi nebezpečně zahrozili. V 25. minutě nás ještě zachránila tyč, ale těsně před poločasem se již hosté radovali z vyrovnávací branky, po chybě v obraně. Druhá půle začala herně lépe pro hosty, kteří byli v několika nadějných šancích. Ty naše končili většinou ofsajdově anebo nepřesnou finální přihrávkou. Hosté byli velmi blízko brance v 60. minutě, kdy po jejich rohu musel vytáhnout skvělý zákrok na brankové čáře Zasadil. V 65. minutě se po akci Klapky a Panchártka ocitl druhý jmenovaný na zemi a kopala se penalta. Tu Vojta Špaček s přehledem proměnil. Další nadějné akce na obou stranách brankou ne a né skončit a tak poslední změna skóre přišla ze standarní situace hostí z posledních minut, kdy dalekonosnou střelu jeden z našich hráčů nešťastně tečoval za záda bezmocného Zasadila. Remíza je k vývoji utkání asi spravedlivým výsledkem, ale výhra byla dnes vzdálena asi 3 minuty a kousek štěstí.

fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/15._kolo_IV.tridy_sk._B_-_2010_11_TJ_Sokol_Roudnice_B_Mysteves_B_2_2_1_1/

Zpět