16.kolo 1.A třídy: FC Nový Hradec - SK Roudnice 1:1 (1:1), pen.3:4

14.03.2016 20:17
FC Nový HK
vs.
Sokol Roudnice
1:1
(1:1)
(3:4)
Střelci:
35. Matějka   2. Vlasák


Sestavy:
Sedláček - Jindra J., Kašpar, Páter, Kotouček - Sajvera (65. Šimerda), Jarotek A., Šmíd, Matějka T. (86. Bonhard) - Neppl, Jarotek L.   Tomek, Koutník L., Novotný M., Mikan, Bednář (69. Novotný J.), Koblížek, Bendig, Vlasák, Krejcar, Stozsek, Tomeš (60. Vítek)


Karty:
44. Matějka, 66. Kašpar    
     


Ondřej Kolář - trenér (domácí):
Do utkání jsme vstoupili špatně a již ve 2. minutě prohrávali. O minutu později jsme přežili další velkou šanci soupeře. Od této chvíle se hra opticky vyrovnala a podařilo se nám z ojedinělé šance prvního poločasu srovnat skóre. Vstup do druhého poločasu patřil opět hostům. Od 60. minuty jsme začali soupeře přehrávat ve středu hřiště a vytvořili si gólové příležitosti, které bohužel po hříchu zůstaly neproměněné. Vyzdvihl bych výkon Aleše Jarotka, který ve středu hřiště udával tempo hry.


Mikan Zdeněk - asistent trenera (hosté):
V 10.min. jsme mohli vést 2:0 a zápas by vypadal jinak.Domácí se však z brzké branky oklepali a hrál se vyrovnaný zápas. Po ztrátě ve středu pole a špatném postavení obrany domácí vyrovnali.Do poločasu jsme ještě nastřelili břevno. Zkraje druhé půle jsme mohli jít opět do vedení, ale nebyli jsme dost důrazní. Domácí měli několik závarů po standartních situacích, které naše obrana odvrátila.Hra plná nepřesností z obou stran dospěla až k penaltovému rozstřelu.V něm jsme byli o branku šťastnější.


Diváků: 45
Rozhodčí: Hron
Zpět