17. kolo IV.třídy sk. B - 2010/11 TJ Sokol Roudnice "B" : Prasek "B" 5:1 (2:0)

17.04.2011 11:00

Branky: Klapka D. 2, Vlasák, Kučera, Špaček V. (p)

Sestava: Zasadil - Truhlář, Mrštík, Svatoň A. - Kučera, Špaček V., Vlnas (46. Špaček J.), Švadlenka (65. Jarkovský) - Vlasák (75. Gráf), Klapka D., Panchártek (70. Klapka M.)

Úvod zapasu jako z pohádky, po kombinaci se podařilo vysunout za obranu Vlasáka a ten byl při zakončení faulován, Následnou penaltu proměnil Špaček. To se psala 2. minuta utkání. Chvilku na to se dobrých příležitostí dostali Klapka, Vlasák či Panchártek, ale bez gólového efektu. Kolem 25. minuty si naše hra vybrala asi 10 minut oddechový čas a hosté z toho mohli několikrát zahrozit, naštěstí i jejich zakončení nemělo gólové parametry. Trochu klidu přidala druhá branka Vlasáka, který využil výborné práce Vlnase. Po změně stran jsme byli blízko navýšení skóre, ale naopak byli to osté, kteří vsítili z penalty kontaktní gól v 50. minutě. Během následujících 10. minut jsme ale na to dokázali zareagovat brankami Klapky a Kučery. Navíc přicházeli další šance a v 75. minutě dorovnal brankový účet opět Klapka. Herní projev mužstva byl až na trochu rozpačitou pasáž v půlce prvního poločasu slušný a zlepšila se i produktivita v zakončení. Jen tak dál. Příští týden nás čeká těžký soupeř v Lužci, kde nebudeme moci využít i některé hráče širšího kádru áčka. Naopak po zranění či absencích by se k týmu měli přidat Šiška, Novotný či Koudelka M. Snad se nám podaří prodloužit úspěšnou bodovou šnůru z úvodu jara. 

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/17._kolo_IV.tridy_sk._B_-_2010_11_TJ_Sokol_Roudnice_B_Prasek_B_5_1_2_0/

Zpět