20. kolo 1.A třídy: SK Libčany - SK Roudnice 0:1 (0:0)

10.04.2016 20:16
     
SK Libčany
 
vs.
SK Roudnice
 
0:1
(0:0)
Střelci:
    83.Kučera


 

Sestavy:
Tošoský- Mařas, Bořke, Černý(73.Polyakov) Hofman, Libřický, Jiřík, Friedl, Hubička Kabeláč, Káranský(68.Hůlka)   Tomek, Mikan, Novotný, Brendl, Bednář Z. Krejcar, Koblížek, Bendig, Tomeš(85.Novotný J.)Kučera, Stoszek


 

Karty:
26.kabeláč, 57.Černý, 61.Hofman   53.bednář
    88.Kučera


 

Kunčar Vojtěch -Sekretář (domácí):
Soupeř přijel s jasným odhodláním si od nás odvést aspoň bod.Hrál ze zajistěné obrany a spoléhal na rychlé protiútoky.Náš tým se neustále snažil dobývat obranný val hostí.V 1 pol. jsme z přímého kopu nastřelili břevno.Ve druhé půli jsme neproměnili tři jasné příležitosti, kdy naše střelce skvěle vychytal vynikající Tomek.Z ojedinělého brejku dali hosté vítěznou branku.


 

Mikan Zdeněk - asistent trenera (hosté):
V dnešním derby jsme dobře zvolenou taktikou eliminovali útočné snahy domácích. Disciplinovanou hrou jsme nepouštěli soupeře do větších šancí a hrozili z brejkových situací. Na domácí kopačky se s postupem času vkrádala nervozita podporovaná nesoudnými diváky. Dobrou hrou ve středu pole jsme domácí v tomto prostoru přehrávali. Udeřili jsme deset minut před koncem brejkem , kdy se prosadil Kučera. Ani přísná červená pro střelce branky nás nerozhodila a užili jsme si zaslouženou výhru v derby.


 

Diváků: 200
Rozhodčí: Dujsík
Zpět