20. kolo IV.třídy sk. B - 2009/10 TJ Sokol Roudnice "B" : TJ Sokol Kratonohy "B" 1:2 (1:1)

09.05.2010 13:04

Branky: Kmoníček

Sestava TJ Sokol Roudnice: Žák - Mencák, Novotný, Jarkovský, Klapka M. - Mrštík D. (60. Švadlenka), Kmoníček (60. Koudelka M.), Klapka D., Panchártek - Gráf (75. Svatoň), Mrštík L.

Sousedské derby pro nás začalo velmi dobře, když již 5. minutě se trefil Kmoníček. Pak se hra odvíjela hlavně mezi vápny a byla rozkouskována mnoha drobnými fauly. Hostům se podařilo srovnat ze standrní situace, kdy se k tyči trefil Štěpánek. Obdobnou situaci o několik minut později zneškodnil Žák. Druhá půle začala vetší aktivitou domácích, ale několik nadějných šancí a hlavně tutovka Panchártka brankou neskončili. Chvilku poté opět Štěpánek rozhodl o utkání svou druhou brankou. Domácím nešla upřít snaha, ale Klapka ani Švadlenka své příležitosti nedokázali vtěsnat mezi tyče. Hosté pak podnikali mnohé výpady do otevřenější obrany, ale vesměs bez většího efektu. I tak si nakonec mohli vychutnat vítězství a zisk 3 bodů. 

Fotogalerie: https://zasadilzdenek.rajce.idnes.cz/20._kolo_IV.tridy_sk._B_-_2009_10_TJ_Sokol_Roudnice_B_TJ_Sokol_Kratonohy_B_1_2_1_1/

Zpět