22. Kolo 1.A Třídy: Tatran Hostinné - SK Roudnice 4:0 (0:0)

26.04.2017 20:42
     
Tatran Hostinné
 
vs.
SK Roudnice
 
4:0
(0:0)
Střelci:
48. Polák R., 56. Brož, 80. Valášek, 89. Valeš    


 

Sestavy:
Horák J. - Horák L. – Slavík J., Valeš, Šmucer – Brož (71. Valášek), Kracík L., Kracík D. (89. Slavík M.), Polák R. (87. Polák D.) - Maličký (78. Pištora), Marek (64. Rodr)   Šanda - Krejcar, Mikan, Černý, Cuberka - Koutník L. (81. Šiška), Novotný J. (73. Novotný M.), Tomeš (33. Koutník D.), Stoszek, Koblížek - Kučera


 

Karty:
0   0
     


 

Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva (domácí):
Hráči Tatranu zřejmě četli čtvrteční Krkonošský deník, kde byl titulek „Tatran na jaře nekouše“. Kousat tedy začali a odnesla to Roudnice, pro kterou je výsledek krutý. Hosté byli v bezbrankovém prvním poločase herně lepší, ale nebylo jim přáno. My jsme postupně hru vyrovnali a po přestávce konečně gólově udeřili.


 

Mikan Zdeněk, asistent trenéra (hosté):
Na těžkém terénu hráli domácí jednoduchý fotbal, dohrávali všechny souboje a dobíhali i zdánlivě ztracené míče. Ze dvou takových situací jsme dostali na začátku druhého poločasu 2 branky. Naše následná převaha byla platonická. Domácí nám ke konci z brejků přidali ještě další 2 góly. Výsledek je pro nás krutý, ale výhra domácích je zasloužená. Hraje se nejen na fotbalovost.


 

Diváků: 120
Rozhodčí: Tomáš Franěk
Zpět