23. kolo IV.třídy sk. B - 2010/11 TJ Sokol Roudnice "B" : Nepolisy "B" 8:1 (1:1)

30.05.2011 06:52

Branky: Klapka D. 3, Koudelka 3, Svatoň A., Mrštík

Sestava TJ Sokol Roudnice "B": Zasadil - Klapka M. (46. Truhlář), Šiška, Svatoň A. - Švadlenka, Špaček V. (70. Svatoň P.), Novotný, Mrštík - Panchártek (46. Melichar), Koudelka, Klapka D.

Hned od úvodu utkání si domácí tým vytvářel územní i herní převahu tu korunoval i vedoucí brankou Davida Klapky z trestného kopu. Bohužel nadále se ofenzíva topila v neproměňování šancí, a to i těch tutových. Hosté z ojedinělé akce využili několika chyb v naší defenzívě a srovnali. To domácí hráče trochu přibrzdilo v jejich hře a konec první půle byl velmi rozpačitý. Druhou půlku začali domácí ve skvělém tempu. Šance střídala šanci a bylo jen otázkou času, kdy se opět dostanou do vedení. Paradoxně jim k tomu přispěl hostující brankář, který podcenil dlouhý odkop Aleše Svaťoně ze své poloviny a daroval domácím vedení. Ty jej ale během 5 minut dokázali navýšit o další dvě branky a do konce utkání jich přidali celkem 6. Stělecký koncert domácích se zastalil až na skóre 8:1. Zlepšenou hrou proti postupně více unavenému soupeři si domácí trochu udobřili fandy za nepovedené utkání v Probluzi a první půli tohoto zápasu. 

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/23._kolo_IV.tridy_sk._B_-_2010_11_TJ_Sokol_Roudnice_B_Nepolisy_B_8_1_1_1/

 

Zpět