26. kolo 1.A třídy: Sokol Nepolisy - SK Roudnice 5:1 (2:0)

23.05.2016 19:46
Sokol Nepolisy
 
vs.
Sokol Roudnice
 
5:1
(2:0)
Střelci:
38. Vaníček, 41. Zámečník, 67. T. Hanuš, 71. Mizerík, 89. Chaloupka   83. Holub


 

Sestavy:
Marko - Ullmann (80. R. Hanuš), Pilař (34. Vaníček), Zámečník, Masák (74. Marek) - Mizerík, T. Hanuš, Chaloupka, Šustr - Lihan, Pánek   Hopko - Lukáš Koutník, Mikan (63. Novotný Jakub), Novotný Miloš, Krejcar - Koblížek (72. Koutník Denis), Vlasák, Brendl, Tomeš (57. Pospíšil) - Kučera(78. Holub), Bendig


 

Karty:
-   -
-   -


 

Milan Havlík, vedoucí mužstva (domácí):
Trápení nad našimi zahozenými tutovkami v prvních 30. minutách ukončil po důrazu Jardy Vaníčka hrubou chybou gólman hostí. Tři minuty na to posadil milimetrový roh kapitán Renda Chaloupka na hlavu Radka Zámečníka a do kabin jsme šli s dvougólovým vedením. Druhý poločas jsme kontrolovali soupeřovy pokusy o tlak, které většinou končily na hranicí velkého vápna. Po sedmi měsících po zranění odehrál s přehledem svůj první ostrý soutěžní zápas Michal Masák.


 

Mikan Zdenek, asistent trenéra (hosté):
Dnes jsme dopadli jako sedláci u Chlumce. Domácí nám dali lekci z jednoduchosti, přímočarosti a důrazu. V poli jsme měli převahu, drželi míč, ale hrajeme pouze po vápno. Naše koncovka je žalostná. První gól byl čistokrevný vlastenec, druhý do poločasu padl po rohu a bylo po zápase. Další branky jsme inkasovali do otevřené obrany. Pokud budeme hrát takto naivně, porazí nás každý.


 

Diváků: 130
Rozhodčí: Dujsík
Zpět