5. Kolo 1.A Třídy: SK Sobotka - SK Roudnice 2:1 (1:1)

14.09.2017 16:17
SK Sobotka
 
vs.
SK Roudnice
 
2:1
( 1 : 1 )
Střelci:
13. Fišar 50. Wojcik   36. Šiška


 

Sestavy:
Masiar - Klečal, Halbych, Pavlíček, Šotka - Přikryl (60. Kunst), Knobloch (89. Bárta), Fišar, Topič (67. Král) - Taneček (89. Prokorát), Wojcik (75. Men)   Hopko - Koutník, Mikan, Houser, Černý (69. Vítek) - Šiška, Cuberka, Kučera, Bárta - Novotný (26. M. Novotný), Tykva (46. Krejcar)


 

Karty:
2   1
     


 

L. Štrobl - trenér (domácí):
Do utkání jsme vstoupili aktivněji než hosté a odměnou nám byla vedoucí branka. Ve 35 min. jsme soupeři doslova darovali vyrovnávací branku. Tohoto luxusu se musíme zbavit, v dalších utkáních by se nám to nemuselo již vyplatit. Ve druhé půlce jsme odskočili v 50 min. na 2:1 a pak začal být lepší na hřišti náš soupeř. Díky výbornému Masiarovi jsme odolali a body tak zůstali doma. Hráče můžu pochválit za bojovnost, ne však zejména ve druhém poločase za hru, kterou se prezentovali.


 

Mikan Zdeněk, asistent trenéra (hosté):
Bez tří hráčů základní sestavy jsme odehráli nešťastné utkání. Sobotka na nás od začátku vlétla s důrazem na hranici, kterou toleroval hl. rozhodčí. My jsme se zalekli a domácí šli do vedení. Do poločasu jsme díky důrazu Šišky srovnali. Ve druhém poločase domácí dali branku na 2:1 z naší špatné rozehry. Od 70. minuty jsme měli více ze hry, ale netrefili jsme prázdnou branku a nastřelili tyč. Dobrý výkon podali rozhodčí, bohužel pouze z pohledu domácích.


 

Diváků: 70
Rozhodčí: Roman Nývlt
Zpět