7.kolo 1.A třídy: SK Roudnice - Bystřian Kunčice 2:1 (2:0)

24.09.2015 17:11

Sestava SK Roudnice: Tomek - Novotný, Mikan, Brendl, Židík - Krejcar Jakub, Vlasák, Koblížek (88.Pajgrt), Tomeš (90.Šanda) - Koudelka (82.Pospíšil), Bednář Z.

 

Branky: Koudelka 2

 

Utkání jsme začali aktivněji a poměrně brzy se podařilo našemu celku jít do vedení. Koudelka dostal ideální přihrávku mezi obránce a zakončil přesně k tyči. Poté se hra přestěhovala do středu hřiště. Odskočit na rozdíl dvou branek se domácím podařilo po druhém gólu Koudelky, který využil zaváhání obrany a poměrně snadno se uvolnil ve vápně a opět přesně zamířil. Hosty dvoubrankové manko trochu probralo a do konce poločasu naznačili, že ještě není utkání konec. Vstup do druhé půle pak byl plně v jejich režii. Našemu týme se nedařilo podržet déle míč na hostující polovině a spíše jsme mohly postupně počítat velké šance hostí. Ty ale končili mimo nebo v rukavicích výborně chytajícího brankáře Tomka. Až v 70. minutě se podařilo hostům skórovat po hodně nepovedené rozehrávce naší standardní situace. Navíc o chvilku později sudí viděl faul našich hráčů ve vápně a byla z toho penalta. Jenže Tomek nohou střelu ze značky pokutového kopu zneškodnil. To byl stěžejní moment utkání. Od té doby jako by se naši hráči vzchopili a na hosty trochu sedla tíha ztracené možnosti k vyrovnání. Navíc velmi aktivně se v posledních minutách prezentoval na hrot vysunutý Kuba Krejcar, který dokázal výrazněji zaměstnávat hostující obranu a vytvořit tak herní tlak také na polovině hostí. Naši hráči si pak závěr utkání dokázali pohlídat a dotáhnout tak toto derby k vydřenému vítězství.

 

Vladislav Koudelka, trenér SK Roudnice: „Utkání dvou různých poločasů. První jsme byli lepší a zaslouženě vedli, ve druhém jsme se štěstím (včetně neproměněné penalty) uhájili těsné vítězství. Hráči B mužstva Novotný a Koudelka, kteří nastoupili v základní sestavě nezklamali. Naopak Koudelka svými 2 brankami utkání rozhodl. Tentokrát se štěstíčko obrátilo k nám.“


 

 

Zpět