7. kolo IV.třídy sk. B - 2010/11 TJ Sokol Roudnice "B" : Stěžery "B" 5:0 (3:0)

19.09.2010 08:42

Branky: Koudelka Vl. 3, Švadlenka, Panchártek

Sestava TJ Sokol Roudnice "B": Žák - Truhlář, Petr, Novotný, Mencák (35. Jarkovský) - Špaček (75. Poskočil), Švadlenka, Panchártek, Mrštík D. (65. Kmoníček J.) - Gráf (70. Mrštík L.), Koudelka Vl.

Zápas již od úvodu poznamenal snížený počet hráčů soupeře (9) a tak se hrálo většinou u branky hostí, ale proti zahuštěnému vápnu to šlo velmi z tuha. Navíc se naši hráči příliš hrnuli do útoky se snahou rychle vstřelit nějakou branku. V 5. minutě Švadlenka trefil tyč a o 10. minut později Špaček břevno. To ale bylo proti oslabenému soupeři zoufale málo. Až kolem 20. minuty se prosadil Švadlenka a o 10. minut později hlavou Koudelka. A to naše hráče moc neuklidnilo a dokázali v obraně udělat velkou chybu, kterou jen se štěstím soupeř nepotrestal. Ve 40. minutě přidal pojišťovací branku Panchártek. I přes vedení 3:0 byla hra v první půli křečovitá a bez nápadu. A| jak se ukázalo moc se nezměnilo ani ve druhém poločase. Zrychlil se přechod přes záložní řadu, ale finální fáze byla mizerná. Gólově se sice ještě dvakrát prosadil Koudelka, ale jinak to bylo z naší strany nepříliš povedené utkání. Uvidíme zda se do dalšíc zápasů trochu psychicky zvedneme, jelikož na nás leží deka toho, že se moc herně ani výsledkově nedaří. 

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/7._kolo_IV.tridy_sk._B_-_2010_11_TJ_Sokol_Roudnice_B_Stezery_B_5_0_3_0/

Zpět