8. Kolo 1.A Třídy: SK Sparta Úpice - SK Roudnice 2:1 (0:0)

04.10.2016 09:33
     
SK Sparta Úpice
 
vs.
SK Roudnice
 
2:1
(0:0)
Střelci:
75. Marel (PK), 78. Čáp   68.Kučera


 

Sestavy:
Dytrych - Kejzlar, Čáp, Hanzlík, Pich, Brus, Biederman, Marel, Skála, Černý(90. Luštinec), Winter(66. Břicháček)   Hopko, Koutník L., Mikan, Krejcar, Koblížek, Brendl (85.Vítek), Tomeš, Stoszek, Koutník D., Cuberka, Kučera (69. Vlnas)


 

Karty:
36. Černý, 61. Pich, 76. Skála, 83. Čáp   74.Krejcar, 82. Koblížek
     


 

Radek Kaplan trenér (domácí):
Utkání bylo zcela vyrovnané, v prvním poločase se oba týmy dostali do jedné vyložené příležitosti, které však brankáři zlikvidovali. Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil až v 68. minutě se hosté ujali vedení pěknou střelou a to nás asi nakoplo. Vyrovnali jsme z penalty za zahrání rukou v pokutovém území a následně přidali druhou branku, která nás dostala do vedení které jsme uhlídali až do konečného hvizdu.


 

Koutník Petr, vedoucí mužstva (hosté):
Utkání nemělo valnou úroveň,tak se o zábavu staralo trio rozhodčích.V prvním poločase posuzovali souboje převážně ve prospěch domácích,neodpískali penaltu na Stoszka a ruku ve zdi nad hlavou.V druhé půli jsme se ujali vedení,poté odpískal hlavní Mucha penaltu za ruku,kterou nemohl vidět a které předcházel míč v autu.Druhému gólu předcházel faul při rohovém kopu.I přes mnohé ošetření hráčů rozhodčí nenastavil ani vteřinu.Nejsme první,kdo si stýská na vedení zápasů v Úpici.


 

Diváků: 70
Rozhodčí: Mucha
Zpět