12. a 13. kolo IV. třídy, sk. B: AFK Dobřenice - TJ Sokol Roudnice 5:0 (2:0), TJ Sokol Roudnice - TJ Slavoj Syrovátka 1:3 (0:2)

06.11.2012 18:33

Dobřenice-Roudnice 5:0

Zápas, který byl přeložen z důvodu nepřízně počasí na 3.11 dopoledne, začali mnohem lépe domácí. My jsme hráli ustrašeně, kupili jednu chybu za druhou a jen díky zbrklosti domácích hráčů, jsme do kabin odcházeli ,,pouze'' za stavu 2:0. Z naší strany to byl snad jeden z nejhorších 1.poločasů odehraných na podzim, ne-li nejhorší, což dokazuje i počet střel na domácího brankáře, kde stála ,,nula''! Začátek 2.poločasu byl stejný jako první a brzy jsme inkaslovali další gól-3:0. Od té doby z některých našich hráčů spadla zřejmě nervozita a byli jsme to my, kdo začal být nebezpečnější, ale jen po velké vápno. Když už jsme se do šance dostali, tak domácího brankáře zachránila naše nepřesnost nebo branková konstrukce. Hru jsme ještě více otevřeli, což bylo bohužel pro domácí snažší, lehce se tím dostávali do šancí, z niž dvě na konci zápasu skončili brankou-5:0. Výhra domácích je zcela zasloužená a zápas jsme si prohráli už v první půli naší bojácností.

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Dobrenice-Roudnice_B_5_0/ 


Roudnice ,,B''-Syrovátka 1:3

Druhý víkendový zápas přinesl opět derby, přijela Syrovátka. Hosté na nás vyrukovali s rychlým fotbalem a než jsme se s tím vyrovnali, inkasovali jsme-0:1. Poté se hra vyrovnala a i my jsme si dokázali vytvořit šance, ovšem bez gólového efektu. Hosté ale nezůstali pozadu, když se dobrou a rychlou kombinační hrou dostávali do šancí a po jedné z nich a následné chybě J.Špačka zvýšili na 0:2. S tímto stavem jsme šli do poločasové přestávky. Začátek 2.poločasu  byl snad jako přes kopírák stejný jako první a po naší chybě hosté zvyšují na 0:3. Stejně jako v Dobřenicích, tak i se Syrovátkou jsme začali hrát lepší fotbal až za, pro nás nepřiznivého stavu 0:3. Více jsme se pohybovali a tím jsme se snáze dostávali do šancí, ale bohužel jen jedna se ujmula v gól, kdy po rohu hlavou skóroval J.Špaček-1:3. To ale bylo na obou stranách vše a tak i druhý víkendový ,,derby'' zápas jsme dohráli bez bodu, i když si myslím, že za 2.poločas jsme si určitě nějáký zasloužili.

Trenér a hráč B mužstva

Zdeněk Kučera

Zpět