Aktualizace

22.02.2011 20:47

Dobrý den,

na základě v poslední době avizovaným výtkám vůči "spánku" těchto internetových stránek se z pozice jejich správce za danou skutečnost velice omlouvám. V danou chvíly jsem nebyl schopen skloubit agendu úpravy webových stránek se svým aktuálním profesním i osobním životem. Plně si uvědomuji danou skutečnost a nechci ji nijak bagatelizovat. V nejbližší době se pokusím dohnat dané nedostatky a webové stránky posunout k časté aktualizaci.

V tuto chvíly se přesto pokusím tímto krátkým sdělením oslovit všechny možné zájemce o možnost podílet se na tvorbě těchto webových stránek, aby se klidně přihlásili. Věřím, že se mezi fanoušky roudnického fotbalu určitě najdou. Bohužel se tak v minulosti moc nestalo.Je nutné si uvědomit jednu věc, a to že celý proces administrace těchto stránek sebou nese velký kus času, který do toho bude muset někdo vložit, a to nejen na spravování stránek, ale i na tvorbu jednotlivých článku, atd. V tomto ohledu patří velký dík Z.Zasadilovi za jeho fotografie ze zápasů a L.Novotnému za články k ml.žákům. Bohužel tím jsme spolu s moji osobou asi na konci seznamu tvůrců.

Tyto webové stránky jsme spustil z vlastní iniciativy a určitě nehodlám jejich činnost ukončit. Naopak bych byl velmi rád, kdyby se informace na stránky doslova hrnuly z několika zdrojů. V rámci propagace jsme se vždy snažil o to aby fanoušek o roudnickém fotbalu věděl, a proto jsem vedl tyto stránky, připravoval zápasový program či aktivně fotil a filmoval zápasy našich týmů. V danou moment jsme si tak trochu vybral oddechový čas, velice se za to omlouvám.

Děkuji za Vaše pochopení

Pavel Švadlenka

Zpět