Čtvrtfinále poháru KFS: TJ Sokol Roudnice - SK Libčany 3:1 (2:0)

02.05.2012 16:03

Roudnice - Libčany     3:1  (2:0)

B: 35, 37, 88 Hůlka - 80. Černý
ŽK: 80. Koblížek 
R: Hlavsa, Šmolka, Čožík
Diváků: 200.

Roudnice: Zasadil - Vlnas (74. Klapka), Šiška (87. Truhlář), Krejcar Jakub - Mikan - Koblížek, Slezák, Hůlka, Krejcar Jan - Bednář (82. Koudelka), Kmoníček (64. Röhrich).

Libčany: Tošovský, Černý, Novotný, Koza (68. Pavlíček), Koblížek (61. Ujec), Tušic, Sýkora, Pavelka (71. Schejbal), Rensa, Jelínek

Trenér domácích: Koudelka:

Za úmorného vedra se hrál kombinační fotbal. Soupeř chtěl hrát fotbal a to nám vyhovuje. My jsme se dostávali v 1. poločase do více brankových příležitostí, kde jsme se 2 brankami Hůlky dostali do vedení. Soupeř měl nebezpečné centry do vápna, ale nenašli adresáta. Druhý poločas soupeř přidal a byl aktivnější, kde 10 min. před koncem snížil a zdramatizoval závěr. My jsme mohli z brejkových situací zvýšit skóre, ale opět jsme to špatně vyřešili. Nakonec utkání rozřešil Hůlka, kdy třetí brankou utkání rozhodl. Myslím, že jsme k pohárovému utkání přistoupili zodpovědněji, takže si postup zasloužíme. Chtěl bych poděkovat hráčům,, B“ mužstva, že zaskočili za zraněné hráče, po náročných čarodějnicích.

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Pohar_hejtmana_3_kolo._TJ_Sokol_Roudnice_SK_Libcany_3_1/

 

Zpět