Halový turnaj Chlumec n.C.

09.01.2012 20:14

V neděli 8.1.2012 zúčastnil výběr našeho klubu halového turnaje v Chlumci n.C.. Na rozdíl od minulých ročníků pozvánku letos nevyužilo vedení A týmu, kvůli pozdějšímu zahájení zimní přípravy, která je naplánována na 17.1.2012. Přesto se Roudnice do tohoto turnaje přihlásila, když šanci poměřit se s kvalitními soupeři využil B tým. Výběr složený z hráčů béčka ve složení Žák, Mrštík D., Klapka D., Špaček J., Špaček V., Svatoň A., Koudelka M., Novotný a Šiška si vedl poměrně slušně a do posledního utkání ve skupině měl při remíze týmů Lovčic a FC Bezlocho šanci na postup do semifinále. Nakonec z toho bylo 3. místo ve skupině a zápas o 5. místo celkově. Porážka v posledním utkání nám přiřkla konečné 6. místo z 10 účastníků. Děkujeme všem našim příznivcům, kteří nás v neděli přijeli povzbudit a věříme, že jsme je svým vystoupením nezklamali.

 

Průběh turnaje z pohledu TJ Sokol Roudnice

Roudnice : Městec Králové   2:1  (B: Špaček V. 2)

Úvod utkání se nám vydařil a Vojta Špaček z dálky zaskočil soupeřova brankáře. Tým Městce se ale dokázal zvednout a podařilo se mu nás několikrát kombinačně přehrát a dokonce i asi 2 minuty před koncem srovnat. V posledních vteřinách byl ale vyložené situaci faulován Koudelka a Vojta Špaček proměnil s koncem zápasu penaltu a rozhodl o naší výhře.

 

Roudnice :  FC Bezlocho   0:0

Druhý zápas jsme hráli proti výběru mladých šikovných hráčů, které jsme ale dokázali silou a zkušenostmi přehrávat a dokázali jsme si vytvořit více šancí ke skórování, ale bohužel jsme ani jednu šancí nedokázali proměnit. Stejně si vedl i soupeř a tak remíza byla na světě.

 

Roudnice : Lovčice   2:2    (B: Novotný, Špaček V.)

Do utkání jsme vstoupili vlažně a soupeř nás kombinačně přehrával. Navíc šel asi ve 3. minutě do vedení. To nás trochu probudilo z letargie a po několika náznacích se nekompromisně prosadil Novotný a o chvilku později nás dostal do vedení Vojta Špaček. Soupeř stačil využít naší chyby v obraně a srovnal. Zápas mohly vyhrát oba týmy, ale nakonec blíže jsme byli vítězství my, když Koudelka dokázal dostat míč do sítě, ale těsně po závěrečném hvizdu. To se nakonec ukázalo jako důležité v součtu bodů.

 

Roudnice :  Chlumec n.C. „A“   1:4    (B: Novotný)

Po remizách se soupeři, s kterými se mělo rozhodovat o postupu do semifinále nás čekal zápas se suverénem skupiny. Snem bylo vyhrát, ale to brzy stalo nereálně, když nás soupeř začal přehrávat a brzy se i dostal do vícebrankového vedení. Proto bylo důležité neprohrát jako ostatní o 4 branky, což se nám podařilo v poslední minutě, kdy jsme svou snahu dokázali přetavit v čestný, ale v daný moment důležité brance na 1:4. Bohužel poslední utkání mezi Lovčicemi a FC Bezlocho skončilo výhrou Lovčic, čímž na nás zbyla pouze 3. Pozice ve skupině.

 

o 5.místo:

Roudnice : Squadra Azura   1:4  (B: Koudelka)

Utkání jsme začali dobře, ale Koudelka trefil pouze tyč. Poté se dostal do vedení soupeř, po přísné penaltě. Na tuto branku dokázal Koudelka ještě odpovědět krásnou střelou do šibenice. Na další branku soupeře jsme ale již takovou odpověď nenašli a ve snaze o vyrovnání nás soupeř trestal z rychlých brejků.

Zpět