I.A třída - 10. kolo| FC Vrchlabí : TJ Sokol Roudnice 3:2 (3:1)

11.10.2009 21:52

Branky:  4. Kraus P., 14. Horák, 28. Sommer - 33. Hůlka (p), 83. Urban      
                                             
HR      MALÝ Jiří
AR 1   NOVÁK Michal
AR 2   MESSNEROVÁ Kristina

ŽK 2 : 1  
ČK 0 : 0  
 
Sestava TJ Sokol Roudnice:  Menšl - Špaček J., Urban, Pavlas, Mikan (77. Vlnas) - Koblížek Jakub (84. Špaček V.), Hůlka, Koblížek Jan, Krejcar Jakub (63. Klapka)  - Bednář (46. Krejcar Jan), Pajgrt

Sestava FC Vrchlabí: Šulc Michal - Fink, Pleva, Zajíc J., Kolář - Zajíc A. (89. Kraus O.), Pokorný, Šulc Miloš, Horák (91. Janoch)- Kraus P., Sommer (72. Vejnar)

Domácí překvapili vlažně hrající roudnické mužstvo už ve 4 minutě, kdy zahrávali z pravé strany rohový kop, míč se dostal k volnému Pavlovi Krausovi, který přízemní střelou pod padajícím brankařem Menšlem otevřel skóre utkání.Ve 14 minutě to bylo už 2:0, když roudnický Bednář nedokázal svoje sólo přes půlku hřiště přetavit ve vyrovnávací gól a z protiútoku se naopak nemýlil Horák. Ve 28 minutě zvýšil domácí Sommer na 3:0 a s roudnickými to vypadalo špatně. Do hry je ve 33 minutě vrátila pohledná akce Kuby Koblížka, která skončila faulem v pokutovém území Vrchlabí a z nařízeného pokutového kopu se Aleš Hůlka nezmýlil a snížil stav utkání na 3:1.
Ve druhém poločasu to bylo roudnické mužstvo, které převzalo otěže utkání do vlastních rukou, bohužel z několika opravdu gólových příležitostí se ujala pouze ta z 83 minuty, kdy se trefil z trestného kopu Urban. Když odmítl v 85 minutě vyrovnat z hranice malého vápna Pajgrt, jehož střela skončila nad horní tyčí vrchlabské branky, bylo téměř jisté, že se roudničtí kýženého vyrovnání nedočkají. Přestože se domácí museli až do závěrečného hvizdu rozhodčího Malého bát o výsledek, na skóre se již nic nezměnilo a domácí uhájili těsné vítězství 3:2.
 

Pavel Rejmont - vedoucí mužstva

Zpět