I.A třída 2011/2012 - 2. kolo l TJ Sokol Roudnice - TJ Slavoj Předměřice n. L. 5:0 (0:0)

21.08.2011 21:04

Branky: 54. Hůlka, 59. Hanousek, 81. Koblížek, 86. Bednář, 90. Krejcar Tomáš

Sestava TJ Sokol Roudnice: Zasadil - Vlnas, Mikan, Krejcar Jakub, Schmidt, Vlasák, Hůlka (70. Koudelka), Koblížek, Kmoníček (56. Krejcar Jan), Krejcar Tomáš, Hanousek (80. Bednář)

Sestava TJ Slavoj Předměřice: Pavliš - Javůrek, Frank, Hlavatý, Pekáč, Paizker (46. Šmarda), Strakatý, Ponikelský, Dlabáček, Magyar, Vyleťal (71. Jaška)

Rozhodčí: Čejchan, Kalaš, Nožka
Diváci: 100
ŽK: 1:2

Hodnocení trenéra Vl. Koudelky: "Do zápasu jsme šli opět s třemi útočníky, ale hra se nám vůbec nedařila. Vázla kombinace a ztráceli jsme jednoduché balony. Soupeř hrál houževnatě a dojížděl každý balon. Soupeř si za první poločas vytvořil o jednu gólovou šanci více, ale nás podržel golman Zasadil. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a hned po deseti minutách se dostal k odraženému balonu Hůlka a bombou k tyči (golmanovy otočil zápěstí) zvýšil na 1:0. Za pět minut jsme se mohli radovat podruhé, kdy Hůlka uvolnil Hanouska a ten sám nájezd bezpečně proměnil. Od tohoto okamžiku jsme si vytvořili další šance, kde jsme mohli výsledek potvrdit, ale bez efektu. Šance měli Vlasák, Hanousek, Koudelka a Bednář. Soupeř stále žil, kdy i on měl šance, ale naložil s nimi jako my. Zápas se zlomil 10 minut před koncem, kdy Koblížek dal na 3:0 a v závěru přidali ještě dvě branky Bednář a Krejcar Tom. Stále nám chybí herní pohoda s přátelských utkání. Ale chybí nám i zranění hráči, takže lepíme sestavu jak se dá. Tentokrát fotbal plakal, ale důležité jsou body, které zůstali doma. Ve středu hrajem pohár ve Vysoké a v sobotu zajíždíme do Doudleb."

 

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/I.A_trida_2011_2012_-_2.kolo_l_TJ_Sokol_Roudnice_-_Predmerice_5_0/

Videorozhovor: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Rozhovor_po_zapase_2.kola_Roudnice_A_Predmerice_A/#MVI_4042.jpg

Zpět