I.A třída - 21. kolo| TJ Sokol Roudnice : FK Lázně Bělohrad - Pecka 1:5 (1:3)

16.05.2010 19:55

Branky: 34. Bednář – 29., 42. a 86. Rychecký, 13. a 72. Šrám

Sestava TJ Sokol Roudnice: Jarkovský – Koudelka (72.Vlasák),  Mikan, Matějka, Urban (24.Krejcar Jakub), Koblížek Jakub, Koblížek Jan, Vlnas, Krejcar Jan, Bednář (66. Pajgrt), Kmoníček

Sestava FK Lázně Bělohrad-Pecka: Čábela – Dytrych, Černý, Nezbeda, Fink (70.Marek), Blažek, Suchánek, Šrám, Hartl, Rychecký, Jezbera Daniel (75.Jezbera Lukáš)

HR: Filip Miroslav, AR1: Kos Kristián, AR2: Ježek Václav, delegát: Mgr.Krenčík Jiří

ŽK: 2:4, ČK: 0:0, PK: 0:0

Ve 21.kole jsme na svém hřišti přivítali aspiranta na postup z Lázní Bělohrad s cílem co nejvíce jej potrápit a pokud možno jej připravit o nějaký ten bodík. Leč náš výkon se příliš nelišil od toho, který jsme předvedli minulý týden v Jaroměři. Taktické pokyny pro obrannou činnost vzaly za své již ve 13.min., kdy se soupeř dostal za naši obranu a Šrám otevřel skóre – 0:1. I nadále hosté produkovali přímočarou hru a jednoduchými dlouhými přihrávkami si vytvářeli přečíslení a následně i šance. Ve 29.min jednu z nich využil Rychecký – 0:2. Tato branka jakoby povzbudila naše hráče a ti si vytvořili územní převahu, kterou zužitkoval ve 34.min. Bednář a snížil na 1:2. I nadále jsme soupře přehrávali a ten se začal prezentovat velice tvrdou, místy až záludnou hrou, ve které vynikal především obránce Fink. Tuto hru s naprostým klidem přehlížel hlavní arbitr p.Filip, který neodpískal jasné podražení našeho Kmoníčka v pokutovém území a následně neodpískal ani jasný faul na našeho hráče ve středu hřiště, po kterém následoval brejk zakončený Rycheckým ve 42.min – 1:3. Ani ve druhém poločasu se obraz hry nezměnil, soupeř využíval přímočarosti svých útočníků k rychlým útokům, ovšem v obranné fázi si jeho někteří hráči pletli fotbal s ragby, v čemž vynikal předvším již zmiňovaný hráč Fink, který své vystoupení zakončil brutálním zákrokem loktem na pronikajícího Bednáře, který má po tomto zákroku nadvakrát přeražený nos. Jenom podotýkám, že podle mého názoru tento hráč již neměl na hřišti co dělat a rozhodčí jej dávno předtím měl poslat předčasně pod sprchy. Po této situaci již spíše plály emoce a soupeř toho využil ke vstřelení dalších dvou branek – 72.min. Šrám 1:4 a 86.min. Rychecký 1:5. Nechci tvrdit, že za výsledek může rozhodčí, ale ten k němu svým výkonem nemalou měrou přispěl. Před námi však stojí velký úkol, a sice zaměřit se na obrannou činnost celého mužstva, neboť počet obdržených branek je alarmující.

Jiří Špaček - vedoucí mužstva

Zpět