I.A třída - 7. kolo| TJ Sokol Roudnice : Jiskra Jaroměř 2:2 (0:1)

20.09.2009 11:34

Branky: 62. Mikan, 91. Hůlka - 30. Michálek, 59. Svoboda (p) 

HR:     KÖTT Jaromír
AR 1:  ZAVŘEL Josef
AR 2:  LAVRENČÍKOVÁ Jindra
Delegát svazu: VAŠATA Tomáš
ŽK 2 : 5  
ČK 0 : 0  
 

Sestava TJ Sokol Roudnice:  Menšl - Mikan, Urban, Klapka - Koblížek Jakub (46. Krejcar Jakub), Vlnas, Koblížek Jan, Krejcar Jan - Pajgrt (64. Mrštík L.), Hůlka, Bednář

Sestava Jiskra Jaroměř: Schejbal - Böhm (68. Valášek), Svoboda, Matějíček, Horák - Ruprich, Rajchrt, Michálek, Beneš - Kučera, Vít (51. Nožka)

Do utkání nastoupila obě mužstva s cílem hrát rychlou a kombinační kopanou, bohužel se toto předsevzetí dařilo plnit především hostům z Jaroměře. Na kopačky domácích se postupem doby začala vkrádat určitá nervozita a jejich nepřesné přihrávky hnaly vodu na jaroměřský mlýn. Trest přišel ve 30 minutě, kdy hosté podnikli rychlý protiútok středem hřiště, na jehož konci byl Michálek, který přízemní střelou podél vybíhajícího brankaře Menšla otevřel skóre - 0:1. Inkasovaný gól sice domácí vyburcoval ke zvýšené aktivitě, do konce poločasu se však již skóre neměnilo.
Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasným cílem otočit stav utkání ve svůj prospěch. Bohužel jejich snahu zmrazil v 59 minutě rozhodčí Kött, který nařidil proti domácím velice přísnou penaltu. Hostující Svoboda se nemýlil a zvyšil stav utkání na 0:2.
Domácím se naštěstí podařilo v 62. minutě po rohovém kopu snížit Mikanem na 1:2. Zvyšující se tlak domácích a poměrně nečistá hra hostujícího mužstva se nakonec stala jaroměřským osudnou, když se podařilo v první minutě prodloužení  domácím zaslouženě vyrovnat. To se po faulu a následném vtipném rozehrání trestného kopu dostal k míči Aleš Hůlka a přesnou střelou stanovil konečný stav utkání na 2:2.

Zpět