I.A třída - 8. kolo| Lázně Bělohrad : TJ Sokol Roudnice 11:0 (5:0)

27.09.2009 21:12

Branky: Šrám 3, Jezbera L. 3, Rychecký 2, Suchánek, Loner, vlastní       
                                            
HR     URBÁNEK Ladislav
AR 1   HLAVÁČ Martin
AR 2   KUDLÁČEK Milan
Delegát svazu: MUDRUŃKA Jaroslav

ŽK 4 : 2  
ČK 0 : 0  
 
Sestava TJ Sokol Roudnice:  Jarkovský - Mikan, Vlnas, Urban, Klapka - Koblížek Jakub, Krejcar Jakub, Hůlka, Pajgrt  - Bednář (67. Mrštík L.), Krejcar Jan

Sestava FK Lázně Bělohrad - Pecka:  Čížek - Marek, Velich, Černý, Dytrych - Šrám, Nezbeda, Loner, Jezbera L. - Rychecký (61. Jezbera P.), Suchánek (54. Chlubna (62. Hartl)

Naprosté zklamání a zmar. Po nevýrazné remíze doma s Jaroměří si chtěli roudničtí napravit renomé s mužstvem na jehož hřišti se mu tradičně nedaří a chtěli tak zlomit určité prokletí. Prvních deset minut tomu také nasvědčovalo. Několika pohlednými akcemi se dostali do blízkosti domácí branky a ohrozili brankaře Čížka. Bohužel, ani z jedné akce se nezablesklo a tak se ve 13 minutě dostali poprvé ke slovu domácí. Po rozehraném trestném kopu se míč dostal přes dezorientovanou obranu Roudnice k Šrámovi, který pohodlně do odkryté branky dal první gól. Ve 22 minutě zvýšili domácí svůj náskok po přímočaré akci středem hřiště, kdy se k míči v ofsajdové pozici dostal Suchánek a když nebyl pomezním zastaven, nekompromisní střelou upravil na 2:0. Ve 34 minutě to bylo už 3:0, když si Kuba Koblížek prudký centr Rycheckého srazil do vlastní branky. O tři minuty později se probil rozhozenou roudnickou obranou Rychecký a zvýšil na 4:0. Dílo zkázy v prvním poločasu završil ve 42 minutě Šrám a stanovil tak poločasový výsledek na 5:0.
Ve druhém poločasu se hra nezměnila a brankostroj domácích pokračoval. 50 minuta Rychecký - 6:0. 53 minuta perfektně kopnutý "trestňák" ze 30 metrů v podání Lukáše Jezbery - 7:0. 61 minuta opět Lukáš Jezbera, gól přímo z rohového kopu - 8:0. V 67 minutě Šrám svým třetím gólem zvyšil na 9:0. V 74 minutě se potřetí trefil i Lukáš Jezbera a zaokrouhlil stav utkání na ostudných 10:0. V 76 minutě přidal branku Loner a stanovil tak konečný výsledek utkání na 11:0.

Aleš Javůrek, trenér TJ Sokol Roudnice: „Po takovém výbuchu není co hodnotit. Teď už se můžeme opravdu jen zlepšovat. Ať fanoušci Roudnice přijmou moji osobní omluvu.“

Názor soupeře: https://www.fklaznebelohrad.cz/clanky/a-tym/-lazne-belohrad---roudnice-11---0-_-5---0-_

Zpět