Informace Slovensko

30.05.2013 17:33

Dobrý den,

posílám Vám první z podrobnějších informací o blížícím se třídenním turnaji ARSENAL CUP v Korni, které Vám budeme pravidelně posílat:

1) Systém turnaje: Vzhledem k velkému zájmu a také deklarované možnosti "užít" si mimo samotného turnaje také krásy a zajímavosti Beskyd, budete vždy hrát buď v sobotu dopoledne a druhý den v neděli odpoledne, a nebo naopak. Vše bude na sto procent rozhodnuto nejpozději v úterý. 

V pondělí jsou pak dopoledne zápasy o konečná umístění. Vyhlášení turnaje by mělo proběhnout nejpozději mezi 14 - 15 hodinou. Prosím ty z Vás, kdo k nám budete dojíždět (nespíte na hotelu), aby jste mi napsali, kterou z variant upřednostňujete. Pokusím se los tomu přizpůsobit.

2) Platby: V Korni lze v prostorách haly a v blízkém penzionu platit jak v Českých korunách, tak samozřejmě v Eurech. Na hotelích pak jen v místní měně. Upozorňuji, že většina hotelů nemá platební karetní terminály, je lepší mít s sebou větší hotovost a nebo si vybírat peníze "na cestě" na turnaj.

3) Příjezd na hotely: Prosím všechny, aby dorazily na hotely mezi 15 - 18 hodinou, kvůli klidnému průběhu ubytování a vydávání večeří.

4) Fotografie na diplomech: Na našich turnajích působí profesionální fotograf, který mimo zachycování průběhů turnajů (pro organizátory), dokáže doslova na objednávku trenérů nebo rodičů, fotit konkrétní jedince nebo týmy "v akci". To vše můžete předem u něho objednat. Dále Vás také prosím o odpověď, zda-li budete chtít na diplomech (které dostanou úplně všichni), vytisknout společnou týmovou (třeba i s rodiči) fotografii vašeho mužstva na turnaji - cena je 10,- Kč za diplom, tedy za dítě, popř. trenéry, apod. Pokud ano, napište mi, prosím, počet kusů. Náhled diplomu máte přiložen v mailu. Děkuji. Pokud společnou fotografii nechcete, nic objednávat nemusíte.

5) Medaile: Na našich "běžných" turnajích dostávají pro nás speciálně vyrobené medaile úplně všichni. Na těchto mega turnajích to ale není z ekonomického důvodu moc možné, přesto jsme chtěli, aby tato tradice zůstala zachována. Nabízíme Vám tuto možnost: Objednat si pro každého z Vás pamětní medaili (skleněnou, jako všechny naše ceny) i se stuhou za 20,- Kč za kus. Pokud se Vaše mužstvo umístí mezi prvními třemi, a tudíž dostává medaile od pořadatelů, nebude muset medaile logicky hradit. V tuto chvíli ale ani my, a ani Vy nedokážeme odhadnout, kdo z Vás se umístí :-) Nicméně, tak bychom všichni měli jistotu, že si vaši svěřenci povezou domů jak diplom, tak i "svou" medaili.

6) Poháry: Na našich turnajích obdrží úplně všechna mužstva skleněný pohár, první pak i putovní. Zde nic objednávat nemusíte :-)

7) Individuální ceny: Vyhlašujeme nejlepšího střelce, brankáře s tím, že k nim pak ještě další 4 děti do tzv. All stars turnaje. Oceněné vybírají rozhodčí, kteří jako jediní mohou opravdu relativně fundovaně posoudit v tom "davu", kdo je nejvíc zaujal.

8) Tombola - sportovní a upomínkové zboží: Na našich turnajích je už tradicí a zvykem, že si účastníci mohou také "zahrát" v tombole, a nově si i tipnout na vítěze. Připraveny máme opravdu zajímavé ceny :-) Dále jsme pro tyto turnaje rozšířili možnost zakoupit si od našich partnerů sportovní nebo upomínkové zboží přímo na turnaji.

9) VIP: K dispozici na turnaji máme také tzv. VIP pro trenéry a vedoucí mužstev, kde si mohou za "nenormální" ceny zakoupit občerstvení, "pitný režim" a další jazykům příjemné pochutiny (např. šunkový chlebíček za 5,- Kč) :-))

10) Pitný režim: Na turnaji je samozřejmě zajištěn neomezený pitný režim formou speciálních výdejníků (aquabarelů) s výborným Horským pramenem

11) Občerstvení: Protože na těchto turnajích hrajeme jen půl dne (max. 5 hodin), je pro děti zajištěno povzbuzení formou rychlých cukrů v lehkých oplatcích a ovoci.

12) DVD a on-line: Počínaje červnovými turnaji budeme na min. třech kamerách zaznamenávat jednotlivá utkání tak, abychom pro nás (i Vás) vytvořili tzv. sestřih turnaje. Ale protože nedokážeme garantovat, na kolik se vaše mužstvo v cca 5 minutovém sestřihu zobrazí, nabízíme Vám možnost si na místě objednat sestřih JEN vašeho mužstva a to formou celých utkání jak na památku, tak jako dobrého pomocníka pro trenéry při nauce dětí v dalším období. Cena individuálního sestřihu činí 300,- Kč.

Dále bude také na našich stránkách možnost sledovat turnaj on-line, vše bude podrobněji popsáno v následujících dnech.

13) Nejlepší fandové: Nově jsme se také rozhodli, že vytvoříme motivační soutěž pro vaše fandy (rodiče). Budeme hodnotit, jak hlasitě a pravidelně své ratolesti povzbuzují, zároveň slušně a férově a také jak případně "hodnotí" rozhodčí :-) Cenou jim budou pravé valašské "živé vody" :-))

14) Doprava na turnaj a zpět: Pro ty z Vás, kdo u nás bydlíte, platí, že Vás dopravíme z hotelů na turnaje autobusy. Jak jsem avizovat trenéři, vedoucí a hrající děti neplatí nic. Ostatní pak 50,- Kč za den (dospělí) a 40,- Kč děti. Dovoz z nádraží na hotel pro ty, co k nám jedou vlakem, je snížen o 10,- Kč v každé kategorii.

Toť v první mailu prozatím vše, další budou následovat, popř. pište nebo volejte, pokud chcete mít ještě nějaké další individuální informace.

 

Zde je seznam přihlášených mužstev kategorie 2004:

 

FK Krnov

FK Zlín - Štípa

MŠK Kysucké Nové Mesto

Baník Ostrava

FK Náchod

FK ŠTERNBERK

MFK Nová Dubnica n.V.

TJ SOKOL ČECHOVICE

FK PÚCHOV

SK Paseky Zlín

Juventus Žilina

FC Lokomotíva Vrútky

FŠ SK Zlín - Louky

FK Slavoj Vyšehrad

TJ Raduň (u Opavy)

TJ Sokol Roudnice

FK Slavia Orlová

+ jedno překvapení ....

Zpět