Mistrovský turnaj - Jičíněves - 1.6.2014

02.06.2014 21:01

V neděli 1.6. jsme sehráli další mistrovský turnaj v Jičíněvsi. Soupeři nám bylo domácí mužstvo, Chlumec/RMSK a Hostinné. 

Naše sestava: Novák, Vaňková, Sobotka, Balický, Srpková, Mádlo, Kratochvíl, Heč, Martinec, Rejl, Vaněk.

Výsledky:

Chlumec/RMSK - Roudnice/Lhota p.L.  2:1    (branka: Rejl)

Hostinné - Roudnice/Lhota p.L.           4:1    (branka: Rejl)

Jičíněves - Roudnice/Lhota p.L.           3:2    (branky: 2x Rejl)

První zápas s Chlumcem. Odehráno velice slušně. Těsně před koncem neproměňujeme penaltu. Škoda, soupeř byl o něco lepší, ale remíza mohla být. Druhý zápas s Hostinným nás soupeř trestal za naši nedůraznou a nedůslednou obrannou hru, kdy jsme dávali soupeřovým hráčům příliš mnoho času a prostoru. Třetí zápas proti domácím jsme odmakali a výsledek byl jako na vážkách. Šance se střídali na obou stranách, ale štěstí při nás dnes nestálo. Na 3:2 jsme dostali 15 vteřin před koncem z naprosto neškodného nakopnutí míče, který nepochopitelně doputoval až do naší brány. Po zápase byli i slzičky, ale i takový fotbal někdy bývá. Hráče jsme však za poslední zápas pochválili, protože ho odmakali a rvali se o dobrý výsledek až dokonce.

V tomto turnaji jsme hráli s týmy, které nás herně nijak nepřevyšovali. Škoda, že se nám nepodařilo uhrát nějaký ten bodík. Nás trenéry však víc než body těšilo, že jsme v některých fázích opravdu dokázali zabrat a odjezdit zápas.

Zpět