Mistrovský turnaj Lázně Bělohrad - 21.6.2014 + Pozvánka na rozlučku se sezónou

21.06.2014 20:52

Dnešní dohrávaný mistrovský turnaj proběhl na hřišti mužstva FKM Javorka v Lázních Bělohrad. Našimi soupeři byli kromě domácích, ještě mužsvo Hořice/Dohalice.

Naše sestava: Saidl, Balický, Mádlo, Vaňková, Kratochvíl, Sobotka, Rejl, Vaněk, Heč, Martinec, Šikl, Chudoba.

FKM Javorka - Roudnice/Lhota p.L. 7:1 (pol. 1:0) (naše branka Vaněk)

Hořice/Dohalice - Roudnice/Lhota p.L. 2:0 (pol. 1:0)

Proti domácím, kteří měli dnes sestavu  nabitou ligovými hráči z RMSK, jsme hráli slušný první poločas. V druhém jsme přestali hráče FKM těsně bránit začali jsme prohrávat jeden souboj za druhým a toho domácí samozřejmě využili. Ani nás tak nemrzí výsledek, jako naše nedůrazná až lajdácká obranná činnost, jejíž důsledkem byl takový příděl v naší brance.

Druhý zápas byl již vyrovnanější. I my jsme měli několik gólovek, ale prostě jsme to do branky nedotlačili. Hořičtí hráči byli fotbalovější i šancí měli víc, takže výsledek odpovídá průběhu utkání. Opět jsme byli velmi nedůrazní, v soubojích jsme toho také příliš nevyhráli.

Pochvalu za dnešní zápasy si zaslouží v obraně Anička Vaňková. Kluci by si z ní měli vzít v důrazu a počtu vyhraných soubojů příklad. 

 

Pozvánka na rozlučku:

Kdy: pátek 27.6.2014 od 17:00h

Kde: hřiště Roudnice

Program: Nejprve zápas mladších žáků proti rodičům. Rodiče nechť jsou sportovně vybaveni. Poté vyhodnocení jarní části ve stánku. Ocenění nejlepších hráčů. Rozloučení s hráči opuštějícími kategorii mladších žáků. Občerstvení a volná zábava. Maminky mohou přinést ochutnat nějakou mňamku. Kdo nedal, tak za jaro 300,- Kč.

Hráči i rodiče: Přijďte v co největším počtu !!!!!!!

 

 

 

Zpět