Mistrovský turnaj+předehrávka - Slavia HK - 08.5.2014

18.05.2014 14:12

V novém moderném areálu v Orlické kotlině jsme sehráli dnešní mistrovský turnaj, kde nám byli soupeři domácí Slavia HK/Nový HK a mužstvo Jičíněvse, se kterým jsme navíc ještě předehráli zápas 20. kola.

Výsledky:

Slávia HK/Nový HK - Roudnice/Lhota p.L. 3:1 (1:0)  branka: Rejl

Roudnice/Lhota p.L. - Jičíněves  3:0 (1:0)  branky: Kratochvíl, Rejl, Šikl

předehrávka 20.kola

Roudnice/Lhota p.L. - Jičíněves 1:5 (1:4)  branka: Martinec

Nejprve k turnaji, tzn. k prvním dvoum zápasům. S domácími jsme sehráli slušné utkání, kde jsme dostali dvě laciné branky z přímých kopů z dálky a jednu v poslední minutě po nedůrazu před brankou. Domácí působili trochu fotbalovějším dojmem, ale jinak jsme s nimi vcelku drželi krok. Po chvíli jsme nastoupili ke druhému utkání s odpočatým týmem Jičíněvse. Fyzicky i věkově vyspělejšího soupeře jsme se nezalekli a dá se říct, že jsme byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Takže zápasy dnešního turnaje hodnotím kladně a hráče chválím za zodpovědný a místy i celkem fotbalový výkon.

Po hodinové přestávce jsme nastoupili k dalšímu zápasu se stejným soupeřem, který mezitím sehrál  zápas s domácími. Netušíme co se za tu hodinu odehrálo v hlavách našich hráčů, ale s výkonem z předešlého zápasu to nemělo nic společného. Zápas jsme sehráli naprosto nekoncentrovaně, bez zájmu, bez chuti poprat se o výsledek. Najednou jsme vzadu protihráčům nabízeli brankové příležitosti, jako na zlatém podnosu, vepředu jsme nic nevymysleli, nevyhráli jsme souboje, atd. Naše hra se úplně rozpadla, jako domeček z karet. Doufáme, že si hráči vezmou z tohoto zápasu ponaučení, že takto ne. Není to poprvé, co jsme takovýto totální výpadek předvedli a věřte, že nám trenérům je z toho velmi smutno a cítíme bezmoc, když se snažíme mužstvo bezvýsledně probudit k životu.

Ještě jednu připomínku. Hráči by si měli uvědomit, že nejenom chováním při hře, ale i mimo ní reprezentují jak sebe, tak oddíl za který hrají. Neradi bychom poslouchali, co to přijelo za burany z vydlákova, protože chování některých našich hráčů tomu odpovídá.

 

Zpět