Mistrovský turnaj Roudnice - 20.10.2013

23.10.2013 19:49

Mladší přípravka „B“

     V dalším kole OP mladších přípravek jsme přivítali Černilov. Oba zápasy jsme odehráli proti „B“ mužstvu soupeře, protože proti „A“ mužstvu by utkání nemělo smysl.

     Do prvního zápasu jsme vlétli jako uragán. V první minutě vysunul brankář Adam Vítek krásným výkopem Standu Tomáše a pro něho již nebyl problém všem utéct a zavěsit. V dalším průběhu utkání se střídaly šance na obou stranách. Soupeř byl však efektivnější v zakončení. Prohráli jsme 2:6, avšak byl to náš nejlepší výkon který jsme v sezoně předvedli. Najednou kluci pochopili, že k brance soupeře se dostanou lépe když si přihrají, a že když ztratí míč musejí šlapat zpátky. A když se přidá bojovnost jako v tomto zápase, tak brzo i nějaký vyhrajeme. Dnes chybělo málo.

     Ve druhém utkání proti stejnému soupeři jsme bohužel nezopakovali výkon z prvního zápasu. Soupeř eliminoval našeho nejnebezpečnějšího hráče Standu Tomáše důsledným bráněním a pomalu nám sázel gól za gólem. Nám se však zdařila nejkrásnější akce celého dne, kdy Vojta Nerad po autovém vhazování nádherně vysunul Standu Tomáše, ten obešel jednoho soupeře a ze strany přeloboval hostujícího brankáře a naservíroval míč Janu Fikrovi, který nekompromisně zavěsil. Radost Hozíka a celého týmu nebyla zdaleka taková, jakou měl trenér Martin Fikr. Byl to totiž první soutěžní gól Jana Fikra. Ať jich přibývá co nejvíce!

     Za dnešní výkon hlavně v prvním utkání chválím celý tým, který bojoval tak jak se má!

 

   ROUDNICE „B“- ČERNILOV „B“     2:6

         Branky:  Tomáš Standa 2x

 

   ROUDNICE „B“- ČERNILOV „B“    1:11

         Brnka: Jan Fikr

Sestava: Adam Vítek, Štěpán Kudlička, Tobiáš Mikan, David Rikl, Standa Tomáš, Jan Fikr, Matěj Šimůnek, Vojta Nerad a Martin Hruška.

 

                                                                                                  Jiří Tomáš, Martin Fikr - trenéři

Zpět