Pohár KFS: TJ Sokol Roudnice - FC Olympia HK 3:3 (2:1), pen. 2:4

10.09.2012 12:47

ROUDNICE - OLYMPIA Hradec Králové      3:3  (2:1), pen. 2:4


R: Kubišta, Novotný, Seidl
ŽK: 0:0, ČK: 0:0
Branky: 3. Koblížek; 32. Slezák; 89. Jiroutek - 5., 85. Motyčka, 78. Kabeláč

Penalty: Koudelka (dal), Krejcar Jak. (nedal), Jiroutek (nedal), Krejcar Jan (dal), na Slezáka už se nedostalo. -
Kabeláč, Hůlka, Trnka, Motyčka (dali), Dujsík (nedal)
Sestava Rounice:
Tomek (46. Žák), Třešňák, Vlnas (73. Špaček), Krejcar Jak., Koblížek, Vlasák, Slezák, Jiroutek, Kmoníček (76. Koudelka), Krejcar T., Krejcar Jan.

Sestava Olympie:
Finke (46. Moník), Mařas (57. Mašek), Kabeláč, Židík (46. Trnka), Motyčka, Dujsík, Špaček, Bělka, Vejchoda (46. Musil), Kolínek, Hůlka


Hodnocení trenéra V. Koudelky:
Do zápasu jsme vstoupili aktivně, když už ve 3 minutě jsme se ujali vedení, kde po pěkné akci otevřel skóre na 1:0 Koblížek. Ani jsme se nestačili rozkoukat a soupeř vyrovnal na 1:1. Poté jsme si vytvořili další 2 gólové příležitosti, ale bez efektu. Ujala se střela až Slezáka. Druhý poločas soupeř začal více tlačit na pilu. My jsme začali ztrácet jednoduché balony a soupeř se dostával do hry. Bylo vidět, že Olympia jsou na tom fyzicky lépe. Neskórovali jsme ani z brejkových situací. Naopak soupeř vyrovnal opět ze standardní situace na 2:2. 5 minut před koncem poločasu soupeř strhl vedení na svojí stranu. Ale my jsme se nevzdali a minutu před koncem se dostal k odraženému balonu Jiroutek. Následovali penalty a to už byla loterie, kde se štěstí přiklonilo na stranu soupeře. Hráči k zápasu přistoupili zodpovědně a doufám, že v sobotu navážou stejně jako dnes.

Zpět