Pouťový víkend Roudnice 7.-8.7.2012

08.07.2012 20:42

Povedený roudnický pouťový víkend

V sobotu 7.7. od 17:00h se uskutečnilo přátelské utkání mezi domácí TJ Sokol Roudnice a SK Libčany. Sestavy obou mužstev byli silně improvizované a výsledek nakonec vyzněl lépe pro domácí v poměru 7:3. K vidění byla oboustraně útočná hra a divákům se museli líbit pěkné branky na obou stranách.

Od 20:00h proběhla taneční zábava, která se protáhla až do ranních hodin.

V neděli 8.7. se od 13:00h sehráli utkání roudnických mládežnických mužstev. Postupně si mezi sebou zahrála mužstva minielévů, elévů, mladších žáků a starších žáků. V teplém odpoledni  sehráli děti krásné zápasy, ve kterých padalo vždy spousta gólů a vítězila radost ze hry.

Od 16:00h pak bylo vrcholem nedělního programu utkání roudnických mužstev Svobodných proti Ženatým. Prestižní utkání, ve kterém nedal nikdo nikomu nic zadarmo nakonec vyhráli svobodní poměrem 10:5 se rozhodně nehrál jen v pouťovém tempu. Obě strany hráli nadoraz a utkání se rozhodlo až v závěru. K vidění bylo spoustu krásných gólů a pořád se bylo na co koukat.

Celkově je třeba hodnotit Roudnický pouťový víkend jako povedený (po několika letech nám konečně nepršelo) a doufáme, že si ho jak aktivní účastníci, tak diváci pěkně užili.

Fotogalerie:

Minielévové a elévové: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Utkani_minielevu_a_elevu/

Mladší žáci: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Utkani_ml._zaku/

Starší žáci: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Starsi_zaci/

Ženastí - Svobodní: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Zenati_-_Svobodni/

 

Zpět