Prasek "B" : Roudnice "B" 2:1 (0:0)

05.04.2009 21:04

Sestava: Dytrych - Truhlář (46. Klapka M. (65. Gráf)), Švadlenka (60. Jarkovský T.), Šiška, Mrštík D. - Mencák, Špaček V., Koudelka V., Panchártek - Mrštík L., Koudelka M.

Branka: 80. Koudelka V.  (stav 2:1)

První jarní zápas začal ve volnějším tempu, ale postupně se hra za dohledu rozhodčího Kukly přiostrila. Během první půle nebyla vidět ani na jedné straně vyložená šance, na čemž se podepsala jak nerozehranost hráčů, tak i nekvalitní terén. Našemu týmu nevyšel vstup do druhé půle a hned z první akce domácích jsme inkasovali poté, co si střídající hráč naběhl za obranu a stoper Švadlenka situaci trochu podcenil a již nedokázal zatáhnout za záchranou brzdu. Pak jsme se vrhli do ofenzivy, ale dlouho naše akce končili před vápnem domácích. Velkou vzpruhou pro hru našeho týmu měl příchod Honzy Gráfa, který si vedl v útoku velmi dobře, ale hlavně jeho nasazením došlo ke stažení Lukáše Mrštíka do záložní řady, kde tento hráč výrazně pookřál a byl tahounem našich útočných akcí. V době největšího tlaku jsme se ale několikrát dostali do svýzelných situací při brejcích domácích hráčů do otevřené obrany. V 75. minutě zasáhla naši hru rána v podobě velmi smolného gólu, když před odkovájícím brankářem Dytrychem míč nešťastně uskočil a domácí hráč měl lehkou úlohu trefit prázdnou branku. O pět minut na to, se ale nádherně ze standardky trefil Láďa Koudelka. Závěrečné minuty už ale vyrovnání nepřinesli, i když domácícm v závěru pomohl trochu rozhodčí při jasném faulu na zakončujícího Lukáše Mrštíka.

Velmi dobrým výkonem se předvedl nováček v brance roudnického klubu Milan Dytrych, a to i přes nešťastnou druhou branku. Dalším pozitivem byl výkon Lukáše Mrštíka v poslední třetině zápasu na postu krajního záložníka. Svou výbornou kopací techniku opět předvedl Láďa Koudelka. Tím ale asi pozitiva končí. Naše hra postrádala větší přesnost a v obranné činnosti jsme si opět nepočínali stoprocentně.

Fotky najdete v sekci Foto.

 

Zpět