Příprava A mužstva: hodnocení + zápasy

24.07.2012 17:47

Hodnocení trenéra A mužstva Koudelky Vladislava ml.:

Přípravu jsme zahájili 10.7.. Trénujeme 2x týdně a 2x se hraje přípravné utkání. Zatím není docházka nijak valná. Zkoušíme nové tváře: Jiroutek (Pardubice), Tomášek (Kratonohy) a Krejcar Tomáš (Malšova Lhota). Z B mužstva se zatím do přípravy nikdo nezapojil. Je škoda, že nechodí trénovat více hráčů, ale respektuji dovolené.

Odehrané zápasy:

Pouťový zápas: Roudnice - Libčany 7:3

Přípravné zápasy:

Lázně Bělohrad - Roudnice 5:4 (2:2)

naše branky: Krejcar Tomáš 2x, Slezák, Jiroutek

sestava: Tomek, Vlnas, Mikan, Samšeňák, Koblížek, Vlasák, Jiroutek, Krejcar Jak., Slezák, Koudelka, Krejcar Tomáš

Na zápas jsme odjeli pouze v 11. lidech (těsně před zápasem se 3 omluvili). Začali jsme dobře a hned v 1. minutě vystihl Tomáš Krejcar malou domů soupeře a vedli jsme 1:0. Za 10 minut jsme dobře zakombinovali a po prostrčení šel Tomáš Krejcar sám na brankaře a dal na 2:0 v náš prospěch. Soupeř však během dalších 10. minut vyrovnal na 2:2 po našich nedůslednostech ve vápně. Do 2. poločasu soupeř vystřídal a měl více ze hry, ale i my jsme si po brejkových situacích vytvářeli šance. Slezák nás dostal pěkným trestným kopem opět do vedení (3:2). Soupeř opět po naší nedůslednosti ve vápně srovnal na 3:3. Poté se zranil Samšeňák, takže jsme dohrávali v 10. Soupeř toho začal využívat. Dostal se do vedení 4:3 (dle nás z ofsajdové pozice). My jsme srovnali Jiroutkem na 4:4, ale soupeř v závěru strhnul vítězství na svoji stranu 5:4. Bylo vidět, že toho mají kluci ke konci již plné zuby (4 z nich byli ještě dopoledne na malé kopané). Ale jsem rád, že to nezabalili a utkání se ctí dohráli. Příprava je od toho, aby se vyzkoušeli některé varianty. Tentokrát to bylo o morálních vlastnostech.

 

Roudnice - Lokomotiva HK 5:3

naše branky: Kmoníček 2x, Krejcar Tomáš, Bednář, vlastní

sestava: Tomek, Vlnas, Třešňák (46. Krejcar Jan), Mikan, Krejcar Jakub, Vlasák, Jiroutek (46. Koblížek), Tomášek, Krejcar Jakub, Pajgrt, Bednář, Kocourek (46. Kmoníček)

V zápase z Lokádou jsme zkoušeli další 2 nové hráče, ale jeden je po dlouhodobém zranění a druhý příliš nepřesvědčil. Chyběl nám pohyb a soupeř nám utekl na 0:1 (špatné vystavení do ofsajdové pozice). Beru, že jsme hráli vzadu v jiném složení. Naše hra byla strašně upracovaná, útočníci nepodrželi balon, a když už jsme se do šancí dostali, tak jsme to řešili individuálně, místo abycom přihráli lépe postavenému spoluhráči (Bednář, Kmoníček). Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a dali jsme branky po rychlých narážečkách. Takže, když hráči chtějí, tak umí. Jenom to chce, aby na sebe více mluvili.

 

Roudnice - Kratonohy 2:1

naše branky: Krejcar Tomáš, Krejcar Jakub

sestava: Tomek, Vlnas, Mikan, Kučera, Krejcar Jakab, Vlasák, Koblížek, Krejcar Jan, Slezák, Krejcar Tomáš, Kmoníček

Zápas se hrál netradičně ráno v 10:30h. Opět minimum hráčů: 11. Je škoda, že nechodí trénovat hráči z B mužstva, kteří by si v takovýchto přípravných zápasech mohli zahrát. Nakonec musím přemlouvat nejstaršího hráče Kučeru, kterého nepotřebuju zkoušet, protože ho "pár" let znám. Hráči odehráli zápas bez jediného střídání a vydali se nadoraz (alespoň někteří).  V utkání jsme se ujali vedení brankou Tomáše Krejcara (1:0). Hra byla vyrovnaná a šance se střídali na obou stranách. Soupeř srovnal po naší ztrátě na půlce z brejkové situace na 1:1. Nakonec po několika šancích na obou stranách jsme strhli vítězství na naší stranu, když Krejcar Jan utekl po levém křídle a před brankou našel svého bratra Jakuba, který prostřelil hostujícího brankaře a rozhodl o naší výhře 2:1. Ve hře se stále objevují stejné chyby (nepřerušíme hráče na půlce, naivní hra při standartních situacích, špatná kombinace v útočné fázi). Do příštích zápasů je stále co zlepšovat.

 

Zpět