Příprava léto 2010: Pouťový turnaj

01.08.2010 08:33

Po delší odmlce se hlásím zpět a přináším souhrn informací z přípravy našich muštěv.

Každoroční pravidelnou částí letní přípravy je pouťový turnaj, kterého se letos zúčastnily krom našeho týmu i týmy Libčan, Jaroměře a Krátonoh.

Roudnice – Libčany 3:4 (0:2). Branky: V. Bednář 3 – Zahradník, Tušic, Pavelka, Tošovský. Domácí hráči se dopustili několika zbytečných chyb, které hosté nekompromisně trestali.

Kratonohy – Jaroměř 2:2 (1:1), na pen. 4:1. Branky: Franc 2 – Ruprich, Skuček. V zajímavém a dramatickém utkání působila Jaroměř fotbalovějším dojmem. O vítězi však rozhodla až střelba pokutových kopů, v níž byl úspěšnější nováček krajského přeboru Královéhradecka.

O TŘETÍ MÍSTO

Roudnice – Jaroměř 5:1 (1:0). Branky: V. Bednář 3, Kmoníček, Vlnas – Holeček. Roudnice rozhodla o vysokém vítězství zlepšenou hrou ve druhém poločase, kdy soupeře přehrála i fyzicky.

FINÁLE

Libčany – Kratonohy 7:2 (2:1). Branky: Zahradník 3, Moník, Tušic, Krejsa, Pospíšil – T. Veverka, Franc. Hráči Libčan se ujali vedení již v 1. minutě a až do konce zápasu diktovali tempo hry. Po skončení duelu se tak zaslouženě mohli radovat z turnajového úspěchu.

Vladislav Koudelka, trenér TJ Sokol Roudnice: „Sobotní turnaj byl pro všechna mužstva zpestřením letní přípravy. I když se hrálo v úmorném vedru, všichni aktéři se snažili podat co nejlepší výkony. Padlo hodně  branek, tak by tomu na pouťovém turnaji mělo  být. Fotbal se hraje přece pro lidi a góly jsou jeho kořením.“

Zpět