Přípravné utkání: TJ Sokol Roudnice : FK Vysoká n.L. 4:3 (1:1)

28.01.2013 20:00

Branky: Kmoníček 2, Koudelka, Vach

Sestava TJ Sokol Roudnice: Tomek - Vlnas, Mikan, Šiška, Krejcar Jak. (46. Samšeňák) – Vach (65. Krejcar Jak.), Koblížek Vlasák (80. Krejcar Jan), Krejcar Jan (70. Kmoníček) -  Krejcar T., Kmoníček (46. Koudelka)

Na kluzkém zmrzlém terénu se nám náramně vydařil vstup do utkání, když T. Krejcar unikl po křídle a před bránou našel přesně nabíhajícího Vacha, který poslal náš tým do vedení. Poté se hra vyrovnala a přišly další šance na obou stranách, ale bez gólového efektu. Když už se zdálo, že do kabin půjdeme s jednobrankovým vedením, dorazili hosté do sítě míč, který propadl Tomkovi na brankové čáře. Do druhé půle jsme šli s tím vyvarovat se laciných chyb. Bohužel opak byl pravdou. Vstup do druhé půle byl vlažný a soupeř nás navíc dvakrát potrestal na lehkovážnost v rozehrávce. Nepříznivý stav 1:3, ale naše hráče nezlomil a během poslední čtvrthodinky dokázali skóre otočit. Nejprve se důrazem ve vápně prosadil Koudelka a snížil na 2:3. Pak ale přišli chvíle Ondry Koníčka, který dokázal po krásných kombinacích dvakrát skórovat a otočit vývoj utkání v náš prospěch. Oba týmy měly v závěru ještě několik dobrých šancí ke změně skóre, ale to se již neměnilo. Musím pochválit hráče širšího výběru Šišku (až na jedno zaváhání) s Koudelkou za kvalitní výkon v utkání. Celý tým pak chválím za to, že to za nepříznivého stavu nevzdal a dokázal vývoj utkání otočit. Víme, že chyby jsou v této fázi přípravy tak trochu samozřejmostí, ale určitě chceme pracovat na tom, abychom se jich v dalších zápasech vyvarovali.

Aktuální tréninkový cyklus zahrnuje 3 tréninkové jednotky (spinning (posilovna), umělka a fyzická příprava v domácích podmínkách roudnického areálu) k nimž navíc přidáváme každý týden jedno přípravné utkání. Doufám, že kluci budou pracovat v přípravě stejně zodpovědně jako na podzim, a že docházka bude velká. To platí jak pro hráče A týmu tak i béčka, jelikož se prozatím trénuje společně.

Zpět