První kolo krajského přeboru mladších žáků

09.09.2013 10:13

Roudnice - Olympia HK   0:2 (0:2)

V prvním utkání na dnešním turnaji ve Lhotě pod Libčany nás čekal tým Olympie. Začali jsme nebojácně a hosty zatlačili na jejich polovině.Bohužel naše akce končili už před vápnem a nebo slabým zakončením našich střelců.Po několika možnostech našeho týmu se uvolnil hostující hráč podél lajny a z první vážnější akce se hosté ujali vedení.Druhá branka nás srazila do kolen ještě více a poločas jsme dohrávali v útlumu. Ve druhé půli se hrálo defakto na polovině hostí,ale naše střelecká nemohoucnost byla velká a tak utkání skončilo výsledkem 0:2.

 

Roudnice - Třebeš   0:4 (0:3)

Také ve druhém utkání jsme zaspali první poločas a k obratu nám nepomohl ani zlepšený výkon ve druhé půli.Škoda šancí,které si naši hráči ve druhém poločase vypracovali,mohli jsme soupeře více potrápit.

 

Roudnice - Černilov  0:3 (0:0)

V posledním utkání turnaje jsme moc chtěli vstřelit alespoň branku a potěšit tak naše příznivce. Zejména v prvním poločase jsme k tomu měli několik možností,protože to jsme předváděli asi nejlepší hru dnešního turnaje,ale naše zakončování  dnes bylo prostě žalostné i z těch nejvyloženějších šancí a tak jsme na prvním turnaji v kraji nevstřelili ani jednu branku.

 

Na turnaji citelně chyběl Gábor,jehož rychlost a dobré zakončování by snad znamenalo nějakou branku v síti soupeře.

Pochvalu by si jistě zasloužilo více hráčů,ale já vyzvedávám výkon Moniky Srpkové. 

Zpět