Sedmé kolo krajského přeboru mladších žáků

28.10.2013 09:32

Roudnice Jaroměř  0:7 (0:2)

V prvním utkání na posledním  podzimním turnaji nás hosté jasně přehráli.Zápas se nám vůbec nepovedl a proti vyspělým hráčům Jaroměře jsme měli i obavy ,aby jsme si neodnesli dvouciferný brankový příděl.

 

Roudnice - Třebeš  0:1 (0:1)

Zcela odlišné utkání. Po inkasované brance na začátku utkání jsme předvedli jeden z nejlepších výkonů z celé podzimní části.Soupeři jsme dokázali,že umíme zabojovat a hosté se o výsledek museli rvát až do závěrečného hvizdu.

 

Roudnice - Chlumec/RMSK  0:4 (0:1)

Poslední utkání jsme začali tak,jak jsme skončili to minulé.Ikdyž se domácí útoky valily na naši bránu,drželi jsme dobrý výsledek.Ve druhém poločase sudí pustil ofsajdové postavení 3 domácích hráčů a druhá branka nás srazila.Hráči ztratili chuť a ke konci zápasu si nechali přidat ještě dvě docela laciné branky.

 

Na závěrečném turnaji podzimní části jsme předvedli dvě tváře.Nejprve jsme odchodili bez zájmu utkání s Jaroměří a pak jsme díky důrazu a zcela jinému nasazení sahali po bodu v utkání s týmem Třebše.Je ale také pravda,že za celý dnešní turnaj jsme branku soupeře ohrozili pouze 1x a to je na tři utkání opravdu málo.Možná i proto jsme nemohli pomýšlet na první bodový zisk.

Pochvalu zaslouží hlavně za druhé utkání všichni,včetně náhradníků,vyzvednout dnes chci výkon Tomáše Martince.

 

V sobotu 9.11.2013 od 12.hodin nás v Lesejčku čeká ukončení podzimní části.Touto cestou srdečně zveme všechny rodinné příslušníky našich mladších žáků.

 

Zpět