Semifinále krajského poháru: TJ Sokol Roudnice - SK Jičín 2:1 (0:1)

23.05.2012 23:06

Roudnice - Jičín 2:1 (0:1)

B: 50. Hůlka, 69. Mikan. ŽK: 19. Samšeňák, 42. Bednář - 0. R: Vojtěch. Diváků: 80.

Roudnice: Tomek, Vlnas, Mikan, Krejcar Jakub (84. Koudelka), Samšeňák, Vlasák, Hůlka, Slezák, Kmoníček (65. Šiška), Bednář (88. Schmidt), Krejcar Jan (91. Klapka).

Trenér domácích: Koudelka:

Na zápas jsme se těšili, protože jsme si chtěli udělat konfrontaci s lepším mančaftem krajského přeboru. Zápas začal šancemi na obou stranách. Hosté dali branku, ale po ofsajdu nebyla uznána. Nakonec se soupeř dostal do vedení po naší chybě. My jsme si vypracovali dvě šance, ale bez efektu. Vstup do druhého poločasu se nám vydařil, kdy jsme z náběhu z druhé vlny srovnali skóre Hůlkou na 1:1. V ten moment jsme ještě dvakrát mohli jít do brejkové situace, ale špatně jsme to vyřešili. Soupeř začal tlačit na pilu a zatlačil nás na naši polovinu, ale do vyložených šancí se nedostal. Nakonec jsme se prosadili po standardní situaci, kde Mikan dal na 2:1. My jsme naopak  v závěru mohli rozhodnout, když jsme šli sami na bránu ( Hůlka, Slezák, Schmidt, Kmoníček). Vrchol byl posledních 5 minut. Co jsme zahodili.  Hlavně dvojice Slezák a Schmidt. V závěru můžeme děkovat M. Tomkovi, protože v 92. min. vychytal jasnou gólovou situaci. Jsme rádi, že se nám to podařilo a zahrajeme si finále. Pro Roudnický fotbal to je historický postup. Hráčům děkuji za přístup k pohárovému utkání.

Fotogalerie: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/2011_2012_Pohar_hejtmana_KHK_semifinale_Roudnice_Jicin_2_1/

Video: https://zdenekzasadil.rajce.idnes.cz/Branka_ktera_nas_posunula_do_finale_poharu_KHK_proti_Jicinu._Mikan_Zdenek/#MVI_1699.jpg

 

Zpět