Šesté kolo krajského přeboru mladších žáků

20.10.2013 10:24

Roudnice - Chlumec/RMSK  0:3 (0:1)

Odehráli jsme slušné první utkání s několika náznaky brankové příležitosti,bohužel bez střeleckého zakončení.Podržel nás i gólman Saidl,jinak by byl výsledek daleko vyšší.

 

Roudnice - Olympia HK   1:3 (0:1)

Branka: Sobola

Ve druhém utkání na dnešním turnaji ve Lhotě pod Libčany nás čekal tým Olympie. Začali jsme nebojácně a hosty zatlačili na jejich polovině.Zejména Fanda Rejl dělal obraně hostů velké problémy,ale jeho zakončení končila buď v náručí gólmana nebo vedle branky.Z ojedinělé akce se hosté ujali vedení.Ve druhém poločase se naše hra ještě zlepšila a vlastně se hrálo na polovině soupeře.Další dvě akce Rejla chytil brankář a jednou hostům pomohla branková konstrukce,když se Rejl po sólové akci krásně opřel do míče a trefil břevno.Pak už jsme se dočkali.Po dalším průniku Rejl přihrál nabíhajícímu Sobolovi a ten vyrovnal na 1:1. Hosté se po jediné chybě našeho gólmana v dnešním turnaji ujali vedení,ale zbývalo ještě několik minut na vyrovnání.Bohužel Rejla nikdo jiný v útočných akcích nepodpořil a on sám na vše nestačil. Defakto se závěrečným hvizdem jsme nechali na zadní tyči volného hráče a tak hosté upravili výsledek na konečných 1:3.

 

Dnešní turnaj patřil z naší strany k těm nejlepším,oběma soupeřům jsme ukázali,že bojovat umíme a že nic nedostanou zadarmo.

Pochvalu zaslouží celé mužstvo,vyzvednout musím výkon Fandy Rejla a gólmana Saidla ,který je o dva roky mladší nežli jeho dnešní spoluhráči.

 

Zpět