Starší elévové - Halový turnaj Předměřice 20.11.2011

20.11.2011 15:28

V neděli 20.11.2011 jsme se zúčastnili Halového turnaje v Předměřicích pořádaného jako Okresní halový přebor. S těmito výsledky:

Roudnice - Třebeš (2002) 2:1

branky: 2x Fanda Rejl

Roudnice - Kunčice 0:2

Roudnice - Malšovice 0:1

Roudnice - Černilov A 1:1

branka: Vojta Černý

naše sestava na turnaji: Dan Říha, Vojta Černý, Vojta Balický, Fanda Rejl, Marek Chudoba, Anička Vaňková, Kuba Mádlo, Olda Vaněk, Michal Sobotka

Všechny zápasy byly celkem vyrovnané. Kluci a děvče byli namlsáni po podzimní sezóně, kdy ani jednou neprohráli, ale kvalita soutěže kterou hrají  (4+1) není nijak oslnivá. Dnes jsme narazili na soupeře kvalitnější a hned bylo vidět spoustu našich nedostatků. Obránci pozdě přistupovali k protihráčům, útočníci bez pohybu, kombinace vázla, chyběl větší důraz v soubojích, atd. Je fakt, že fotbal v hale je trochu o něčem jiném, ale dnes jsem postrádal větší hlad po vítězství a větší bojovnost. Částečně snad zaslouží pochvalu Vojta Balický, Vojta Černý, Fanda Rejl a Kuba Mádlo. Výborně se prezentova Anička Vaňková, která pokud přišla na hřiště, tak tam na rozdíl od jiných nechala vše. Mužstvo potřebuje více zápasů se silnějšímy soupeři.

Zpět