Starší elévové Roudnice - Malšovice 1:2, 3:1

04.05.2011 21:13

Roudnice - Malšovice 1:2

branka: Mareček

Roudnice - Malšovice 3:1

branky: Vodička 2x, Vítek

Do dvojzápasu s Malšovicemi jsme nastupovali v dost slepené sestavě se třemi hráči z mladších elévů. Do prvního zápasu jsme měli dost vlažný start a po prvním poločase jsme prohrávali 1:0. Do druhého poločasu jsme nastoupili mnohem aktivněji, ale hned ze začátku jsme podruhé inkasovali. Až do konce zápasu jsme pak hráli pouze na soupeřovu branku, ale výsledkem byla pouze snižující branka, nastřelená tyč a několik šancí, které jsme buď zahodili, nebo je zlikvidoval výborný brankář hostí.

Druhý zápas jsme byli ještě výrazněji lepší než soupeř, který byl první poločas jen jednou na naší půlce, ale branka hostí byla jak zakletá (prosadil se pouze Marek Vítek). Naše nátlaková hra narážela buď na zhuštěnou obranu hostí, nebo jejich brankáře. Začátkem druhé půle jsme zvýšili Martinem Vodičkou na 2:0 a pokračovali v náporu a zahazování dalších šancí. Hosté pak náhodně snížili na 2:1 a začali jsme se bát o vítězství. Hosté se dostali do hry a dostávali nás místy pod tlak. Uklidnila nás až dorážka do prázdné branky Martina Vodičky na 3:1. Zápas jsme už dovedli do vítězného konce.

Mužstvo podalo snaživý výkon, i když dva hráči byli po nemoci a další chyběli a nahradili je hráči z mladších elévů. V obou zápasech jsme určitě byli fotbalovější a viděli jsme spoustu pěkných  akcí. Mužstvo zaslouží pochvalu a doufejme, že bude pokračovat ve stejně kvalitních výkonech v dalších zápasech.

 

Zpět