Syrovátka : TJ Sokol Roudnice "B" 2:1 (1:1)

18.04.2009 20:13

Sestava TJ Sokol Roudnice"B": Švadlenka - Truhlář L., Koudelka V., Jarkovský T., Spěšný - Mencák, Špaček V., Mrštík D., Mrštík L. - Gráf, Truhlář O. (80. Chvojka)

Branka: 35. Špaček (p)

    Na derby jsme dorazili s hodně provizorní sestavou, ale i tak jsme byli v první půli nebezpečnější. Ve 25. minutě ale šli do vedení domácí, když přímý kop nešťastně tečoval do vlastní sítě navrátilic do sestavy Jirka Spěšný. Poté šance byli hlavně na našich kopačkách. Nejprve výborně vystřelil Špaček, ale jeho střela minula branku domácích, pak se do vápna probil Mrštík L. a byla z toho penalta. Tu proměnil Špaček a bylo rázem srovnáno. O chvilku později mohl stejný hráč zvýšit, ale vyprášil pouze rukavice domácího brankáře.

    Druhou půli začali lépe domácí, když se v 55. minutě prosadil Hruška po chybě našich zadáků, kteří nedokázali odkopnout míč. Poté naše snaha o vyrovnání vyznývala v niveč a naopak domácí se dostali několikrát do pěkných šancí, ale už jim chyběl klid v zakočení. A když se ani Láďa Koudelka neprosadil ze standardní situace, zůstali tři body domácím hráčům v Syrovátce.

Zpět