TJ Sokol Roudnice "B" : SK Převýšov "B" 2:3 (2:1)

27.06.2009 13:59

Sestava TJ Sokol Roudnice "B": Svatoň - Truhlář, Švadlenka (75. Jarkovský), Šiška, Mrštík D. - Špaček, Koudelka V. (46. Mrštík L.), Klapka, Panchártek - Vlnas, Pajgrt

Branky: Pajgrt, Vlnas

Domácí se do soupeře hned v úvodu pustili bez respektu a brzy se dostali do několika solidních šancí. Hosté se snažili o rychlý přechod do útoku a několikrát se jim podařilo také ohrozit domácí branku. Velkou šanci měli hosté po chybné rozehrávce Pavla Svatoně, který se v tomto zápase postavil do branky, ale následně dokázal stejný hráč svou chybu napravit. Do vedení se dostali domácí poměrně brzy, když po pravé straně si zaběhl za obranu Truhlář a jeho centr přesně k tyči trefil Pagrt. Hosté zanedlouho dokázali vyrovnat, když se po rohu odrazil k jednomu z jejich hráčů míč a ten jej nekompromisně z hranice vápna poslal za záda domácího brankáře. Domácí na vyrovnání dokázali ještě do poločasu reagovat a dostat se opět do vedení, když se k odraženému míči dostal Vlnas a technickou střelou pod břevno nedal hostujícímu brankáři šanci. Druhá půle začala dvěma pěknými šancemi domácích v podání Pajgrta. Ten ale dvakrát v zakončení selhal. Hosté pak během deseti minut strhli vedení na svou stranu. Nejdříve se útočníkovi hostí nepovedl centr, ale ke smůle domácích tak, že míč zapadl za vyběhnuvšího Svatoně. O chvilku později se hosté ujali vedení střelou z vápna, které chyběla razance, ale nikoli přesnost. Domácí se pak pustili do dobývání hostující branky, ale dnes se jim v koncovce vůbec nedařilo. Hlavní postavou byl domácí Pajgrt, který během druhé půle spálil 5 tutových šancí. Vzhledem k nulvé produktivitě domácích se z vítězství mohli radovat šťastnější hosté.

Kurozitou bylo nasazení již šestého brankáře v drezu roudnického béčka během jarní sezóny. Postupně se v brance vystřídali Dytrych, Žák, Tichý, Švadlenka, Koudelka V. a Svatoň. Druhá polovina jsou ale hráči, kteří v případě absence brankáře našli odvahu se do branky postavit.

Fotogalerie:  https://zasadilzdenek.rajce.idnes.cz/Roudnice_2_3_Prevysov_B/

Zpět