TJ Sokol Roudnice : TJ Sokol Libáň 5:1 (2:1)

18.04.2009 19:40

 

Sestava TJ Sokol Roudnice: Žák - Špaček J. (46. Vlnas (79. Koudelka M.)), Krejčík, Klapka, Mikan, Melaga, Koblížek Jan, Koblížek Jakub, Vlasák, Krejcar (73.Pajgrt), Kučera

Sestava TJ Sokol Libáň: Knížek J. - Mutzer, Kohout, Horák, Knížek D., Hlavatý, Stoklasa, Jonáš (74. Jůza), Mička, Švorc, Hrdlička

Branky: Krejčík 3x, Mikan, Koblížek Jan - Hrdlička

ŽK: 1:3   ČK: 0:0

    Hráči Roudnice vstoupili do utkání aktivněji a vysledkem byla branka, kterou již ve 3. minutě vstřelil Petr Krejčík po pěkném uvolnění Jakuba Koblížka a jeho centru - 1:0. Poté hra domácích uvadala a hosté svou tvrdou hrou dělali domácím problémy. Ve 41. minutě hosté naše hráče potrestali za pasivitu, když si hostující Hrdlička stáhl centr a přesně zakončil - 1:1. Domácí dokázali ale v závěru poločasu opět vstřelit branku a ujmout se tak vedení 2:1, když se po rohu prosadil kapitán Mikan. Do druhého poločasu vstoupili domácí mnohem aktivněji a již v 48, minutě se přízemní střelou prosadil Krejčík - 3:1. Stejný hráč krásnou střelou z přímého kopu zvýšil v 77. minutě na 4:1 a dovršil tak dnes svůj hatrick. V 89. minutě završil skóre Honza Koblížek na 5:1.

    Domácí sice byli po celé utkání lepším celkem, ale v první půli s nimi dokázal soupeř držet krok i díky malému důrazu domácích hráčů. Po důrané domluvě v kabině domácí ve druhém poločase zlepšili svou hru a dovedli utkání do jednoznačného konce. Ve druhém poločase byla hra domácích pohledná na oko. Klíček ke třem bodům se dnes ukázala zkušenost a střelecká potence Petra Krejčíka.

Aleš Javůrek - trenér TJ Sokol Roudnice: "Ve třech jarních utkáních jsme si vyzkoušeli vše, prohru, remízu a výhru. Ale k samotnému zápasu. První poločas byl z naší strany "strašidelný", a to jsem okomentoval v kabině, že je to parodie na fotbal. Po první půli jsem musel zvýšit v kabině hlas a udělat nějaké změny v sestavě a naší hře to rozhodně pomohlo. Druhý poločas už byl lepší, ale s ohledem na to, že soupeř se k ničemu nedostal a postupně začal odcházet fyzicky. My jsme začali předvádět alespoň z části hru, kterou bychom chtěli předvádět. Dali jsme pět branek, takže z poledu výsledku spokojenost, z pohledu předvedené hry jen částečná."

Fotogalerie ze zápasu: https://zasadilzdenek.rajce.net/Roudnice_5_1_Liban

Zpět