Třetí kolo krajského přeboru mladších žáků

23.09.2013 12:58

Roudnice - Slavia HK/Nový Hradec 1:2 (0:2)

Branka: Sobotka

V prvním utkání na domácím turnaji jsme zaspali začátek utkání a to nás stálo lepší výsledek.Ve druhé půli jsme se hostům vyrovnali a chvíli před konce měli dokonce šanci vyrovnat,ale Gábor přestřelil bránu.

 

Roudnice - Jaroměř  0:4 (0:3)

Druhé utkání bylo zcela v režii hráčů z Jaroměře.Prakticky jsme si nevypracovali žádnou nebezpečnou akci a po zásluze prohráli 0:4.Rozdíl mohl být ještě větší,ale v brance předvedl dobré zákroky Šikl,který dokonce chytil i penaltu a tak jsme neprohráli větším rozdílem.

 

Roudnice - Olympia HK 1:2 (1:1)

Branka: Gábor

V posledním utkání jsme byli od začátku aktivní a ujali se vedení brankou Gábora.Do poločasu hosté vyrovnali po naší chybné rozehrávce.Celý druhý poločas jsme odehráli ve velkém nasazení,většinou na polovině soupeře,ale bez gólového vyjádření.Naopak chvíli před koncem jsme hostům nabídli šanci,kterou využili a tak jsme ani v tomto zápase nezískali první bod v krajské soutěži.

 

Dnešní turnaj byl z naší strany určitě nejpovedenější v prozatimním průběhu soutěže,nechybělo nám moc k bodovému zisku a pokud budeme dále předvádět takovouto hru určitě se odměny v podobě získaných bodů dočkáme.

Za dnešní turnaj chválím celý kolektiv a vyzvedávám výkon gólmana Šikla,který nám výrazně pomohl k takovýmto výsledkům.

Zpět