Turnaj Předměřice - 26.11 - HODNOCENÍ

22.11.2016 19:49

V sobotu 26.11 jsme odehráli turnaj v Předměřicích.

Do turnaje jsme vtrhli s velikým odhodláním,silou a nadšením které z nás postupem turnaje vyprchávalo, na konci jsem se však dokázali kousnout a nepříznivé dva výsledky nahradit sladkým vítězstvím na závěř.Turnaj hodnotím z naší strany velice pozitivně a chci pochválit všechny hráče který na turnaj dorazili.

Roudnice : Třebeš dívky  4:0

Branka: 3x Fikr J., Rydlo F.

Sestava: Vích – Hruška, Vítková, Rydlo L., Rydlo F., Fikr,

Soupeřky z Třebše byly dnes o proti našemu poslednímu střetu značně oslabeny, pro jejich nepříznivý výsledek se na nich podepsala jejich soupiska kdy neměly ani jednoho na střídání. Celý zápas jsme jednoznačně dominovali, díky tomu jsem si dokázali vytvořit hned několik šancí které jsme dokázali proměnit, obzvlášť mě potěšilo, že jsme si dokázali dát během zápasu hned 3 přihrávky za sebou a z toho vsítít branku, tak se nám konečně začala projevovat naše snaha z tréninku hrát kombinovaně a po lajnách. Jedinou vítku k tomuto zápasu mám naši úspěšnost proměněních střel na bránu kdy máme za zápas 12 vyložených šancí a z toho pouze 4 góly.

Roudnice : Předměřice  1:7

Branky: fikr J

Sestava: Vích – Hruška, Vítková, Rydlo L., Rydlo F., Fikr

Do toho to zápasu jsme šli se snahou zopakovat náš výsledek z posledního zápasu. Bohužel hned v první minutě nás zradila naše laxnost rychlé rozehrávky kdy nám soupeř daroval hned po hvizdu obdržený gól, tím nám kleslo sebevědomí i naše aktivita, kdy jsme po odehraných 6 minutách dostali další ránu a to v podobě druhého obdrženého gólu. Po pozdním probuzení do zápasu, jsme si dokázali vytvořit hned několik rychlých akcí, kdy náš brankář Vích předvedl hned několik krásných výkopů za obranu, kde jsme se dokázali dostat k soupeřově bráně a snížit tak na 1:2. Po hezky vypadajícím vzestupu ale přišla další rána a to v podobě 4 obdržených gólů během jedné minuty, což hráče i trenéra značně zklamalo. Projevila se naše slabá hra do zadu a špatná rychlostní síla. Zápas nakonec soupeř zakončil gólem na 1:7.

Roudnice : SLAVIA HK B  1:3

Branky: fikr J

Sestava: Vích – Hruška, Vítková, Rydlo L., Rydlo F., Fikr

Ze začátku dobře vypadají utkání s hratelným soupeřem, kterému jsme chtěli vrátit porážku z předešlého společného střetnutí. Po krátké domluvě před zápasem s hráči, jsme se snažili zase začít hrát naší hru, se kterou jsme chtěli v tomto turnaji uspět. Srdce rvoucí situace nastala na začátku zápasu, kdy jsme nedokázali vstřelit branku a hned z brejku jsme jednu dostali (jak se říká nedáš,dostaneš.). Snahu nám však nejde upřít kdy jsme po soupeřově chybě a našeho aktivního presingu dokázali vstřelit vyrovnávací branku a to zásluhou našeho nejlepšího střelce Honzy Fikra. Zbytek zápasu působil na obě strany dobrou poziční hrou i častou střelbou. Opět se ale projevila naše střelecká smůla a proměňování šancí kdy oproti nám se soupeř dokázal 2x prosadit. Z mého pohledu zbytečně prohrané utkání.

Roudnice : Urbanice  1:0

Branky: Rydlo F.

Sestava: Vích – Hruška, Vítková, Rydlo L., Rydlo F., Fikr

Zápas s naším sousedem a rivalem z Urbanic nabídl hned několik krásných akcí jak z naší tak soupeřovi strany, nás však v zadu podržel ve výborné formě hrající Vích, který předvedl hned několik fantastických zákroků. Ve předu jsme se přestali bát míče a hned se nám podařilo dostat se několikrát do koncovky, kde však zafungoval i brankář hostů který se také vytáhl. Celý zápas byl velice vyrovnaný, a však nám se opět potvrdila v tomto zápase naše snaha aktivního presingu na soupeře, který vytvořil v náš prospěch volný přímý kop, ke kterému se postavil Honza Fikr a krásnou střelou a ještě lepší dorážkou Filipa Rydla se nám podařilo vsítit gól, který byl zároveň vítězným. Musím v tomto zápasu pochválit všechny naše hráče, který ukázali, že i když člověk dvakrát klopýtne, dokáže se zvednout a bojovat.

Zpět